Tuesday, April 22, 2014

Try it On ;-)

RM26 

huwaaa.. masalah keguguran rambut tahap kronik kot ... maybe faktor umur meningkat kot ..try this one as a solution .. dah try almost seminggu .. rasa kulit kepala fresh dan rambut kurang gugur sikit ... try la pada sesiapa yg ada problem rambut gugur tu .. ni aku beli from kedai online area rumah jer .. siap htr kt rumah lagi ;-)

Thursday, April 17, 2014

~ MIL@KPJ P.Pinang ~

 Isnin petang received call .. MiL admited to KPJ,  Perda P.Pinang..  Esok hari tu undergo operation .. Dr detect ada fibroid..  Kami semua balik malam tu jugak…  dua hari stay di kulim..  Lps operation mama semakin ok..  Thanks to SIL akak iena & didie yg overnight jaga mom di hospital…  insyaallah jumaat ni boleh discharge..  Rehat di rumah mc 2 mths…  sayang mama ;-)

Monday, April 14, 2014

Sambal Sreng ;-)

Seriussss tertarik,  menarik.. Kebabomm rasanye sambal ni…  Rezeki aku dapat merasa hasil kirim kt jiran Syana Said tolong belikan jumaat lepas…  makan gitu dgn nasi kosong or sapu kt roti pun jadikkk…  support Malay bizz jom ;-)

Wednesday, April 9, 2014

Take a break ;-P




Take a break with my classmates at 5* hotel .. beli offer deal from mydeal Rm180 semalam + outdoor activities ;-)

even only 1 night .. we really had a great time together .. sesi release tension sekejap ;-)


Monday, March 31, 2014

JPO with MIL ;-)

 School holiday lepas MIL turun KL .. Dia x sihat sgt sebelum tu..  Aku siap panggil org spa buat home massage kat mama .. Malam khamis tu pulak kami bawa dia jump doc check her condition and mtk advise doc sebelum travel tu..  Hari sebelum ke JPO tu kami sempat stay di Kg.  Tjg.  Karang .. Hari jummat tu pula dari tjg karang kami overnight di Hotel Castelo .. Ambik executive room yg  selesa sangat2 .. Pagi sabtu check-out terus ke JPO yg dekat2 sgt..  happy dapat bawa dia pegi shopping..  Dah lama kami dan mama x jalan2 jauh gini.. Mmg shopping sakan MIL kat situ .. Puas hatie ;-)  

Tuesday, March 25, 2014

Thursday, March 20, 2014

My 1st CHANEL ;-)

Love it to the MAX  ;-)

Friday, March 14, 2014

Done :-)

Wallpaper in our room :-)

Monday, March 10, 2014

PrayForMH370

 ~ Pray..  Faith..  Hope..  Unite…  ~

Friday, March 7, 2014

Safe ;-)

Rasanya org lain dah lama tau benda ni..  Aku baru la ni nak guna..  Serius sangat2 berguna dan selamat...  Aku save semua assignment from sem 1 until current sem di alam maya jer ni..  X payah nak risau data crush or file missing…  pada yg belum guna tu..  Aku advise korg start guna dropbox ni ;-)