Saturday, November 19, 2016

11 Royal Years ;-)


Alhamdulillah .. Syukur Allah ...  11 tahun sudah kami melayari kasih-sayang disamping buah hati puter & puteri kami ;-)

Wednesday, November 2, 2016

UiTM Dengkil ;-)


Bengkel Mendeley @ Perpustakaan UiTM Dengkil .. Semoga semua peserta dpt memanfaatkans egala ilmu yang diberi ;-)

Wednesday, October 12, 2016

Twins ;-)


sama je pesen tido depa dua orang ni  ..kemain lagi ;-)

Saturday, October 8, 2016

Hari Sukan Negara 2016


yeayy kami di sini ... Padang kawad UiTM Puncak Alam sempena Hari Sukan Negara 2016 Daerah Kuala Selangor 

Monday, October 3, 2016

Petai Jeruk Meletop ;-)


Belasah la .. buah tangan dari kampung .. fresh2 lagi ... selamat ku buat jeruk petai meletop ..senang je rupanya .. rebus@celur kejap petai dengan kulit2 .. lepas tu kupas isi , masukkan dalam bekas air garam (cara dia nak tau sukatan  garam tu dengan air dah ok ..air garam tu kaler dia jernih clear dan bukan keruh yer) > then korang masukkan cili 2-3 batang > tutup > masuk dlm peti-ais .. lepas 3-5 hari memang meletopla bau dia semerbak .. dah boleh rasmi makan gitu ;-)

Tuesday, September 13, 2016

Bersawanggggggggggggg


Ya Allah lamanya habuk bersawang blog ni .. hu..hu.. dasatkan penangan kebizian melanda .. layankan gmbr manja ayra time demam hari tu .. smp nak lena tido atas dada husband sepanjang malam .. layannkan je laaaa ;-)

Saturday, September 10, 2016

Happy 10th Birthday Adam ;-)


Ice-cream treats for Adam Mukhriz . Happy Birthday | 10 Sept 2016 | 🎉🎉🎉🎉🎉

Friday, September 2, 2016

Throwback


Throwback tahun 2012.. Time ni berat 63-65kg.. Effect bimbingan personal trainer Kevin Andrew .. Sekarang ni berat 75kg  ..huwaaaaaaaaaaaaa
😫😫😫

Wednesday, August 31, 2016

Merdeka Promo@Secret Recipe


Ramai yg terjah SR gara2 promo cakes ni kan .. tapi dah sampai depan kaunter baru tau selected item jer RM5.90 dan seorang limit 4 pcs sahaja yer  .. tu pun jenuh beratur sampai ke pintu .. Merdeka promo punya pasal ..gigih ;-)

Saturday, August 27, 2016

Family Time@Tadom Hill







Saturday 27082016 flasback - family hang out at #tadomhillresorts . The kiddos have funs main air. Overall kalau bawak anak kecik -baby tempat ni tak berapa sesuai .. especially tempat mandi-manda tu .. gmbr full ada dkt FB korang tgk ler .. mmg tempat ni sesuai utk anak2 remaja muda-mudi utk thrill yg agak mencabar .. nak mandi kt dalam tu kena pakai life jacket sepanjang masa .. air nya dalam tu .. siapa da port utk buat lompatan2 terjun-tiruk dan flying fox.. ada disediakan pondok2 buluh tapi masa kami datang tu sepanjang masa full .. lps lunch mandi kejap .. terus siap2 mandi tukar baju balik umah my mom .. Adam-Aidil beriya la main air ;-)
💦💦💦

Family Time@Tadom Hill







Saturday 27082016 flasback - family hang out at #tadomhillresorts . The kiddos have funs main air. Overall kalau bawak anak kecik -baby tempat ni tak berapa sesuai .. especially tempat mandi-manda tu .. gmbr full ada dkt FB korang tgk ler .. mmg tempat ni sesuai utk anak2 remaja muda-mudi utk thrill yg agak mencabar 
💦💦💦