Thursday, April 20, 2017

I'm Back ;-)

Personal Trainer - Aquadpuncak Watergym.

Matilanak 😭😭😭😭 #personaltrainer #newgoal —feeling motivated.


Monday, April 17, 2017

Ayraqaseh ;-)

#1Year9Months ;-)

Rajin2 ye nak .. ni kes baru berebut penyapu time orang nak sapu laman ;-)


Saturday, April 15, 2017

Voice Over ;-)



Tahniah atas perlantikan Tan Sri Zarinah Binti Anwar sebagai Pro Canselor UiTM. 
https://youtu.be/VlBWui2jdLc

Video ini telah dihasilkan oleh Unit Rakaman, Penyiaran & Multimedia, Bahagian Canseleri & Komunikasi Korporat UiTM. Suara Latar (voice over) ini telah disumbangkan oleh Pn. Nurul Diana Jasni, Pustakawan Kanan, PTAR UCS ;-)

Monday, April 10, 2017

Lina ;-)


Lina.... classmate masa Master dulu ..rindunya ..rindu sgt2 ... TQ sudi dtg ke sesi Literasi Maklumat my class ... Semoga dipermudahkan PHD Journey dan sukses selalu ;-)

Tuesday, April 4, 2017

57th Sweet Birthday ;-)

Cinta hati kami sekeluarga .. Semoga Allah sentiasa merahmati .. memberikan kesihatan yg baik berpanjangan .. kebahagiaan dunia-akhirat ... Jasa & pengorbanannya tidak ternilai .. 

Saturday, March 11, 2017

Taniah CT & Fahmey ;-)


Tahniah CT Hajar & Fahmey ... Majlis yg sangat meriah dalam suasana gotong-royong di Pantai Kamloon, Kepala Batas, P.Pinang .. Semoga sentiasa bahagia kekal selamanya till Jannah ... 

Monday, February 27, 2017

My Dear - 36th Birthday


Alhamdulillah .. Semoga cinta hati ku ini terus dirahmati Allah dunia-akhirat ... We Love you sayang ;-)

Sunday, February 26, 2017

Hello Kuching ;-)


Tadaaaaaa posing sat di tugu Kucing berdepan Hotel Riverside Waterfront, Kuching .. kisahnya aku ada MLG Meeting esok ... makanya ni kira keje + celebrate birthday husband + family vacation ..hehehe.. 3in1 gitu ... kalau kira throwback ..kami dtg Kuching ni masa adam umur setahun macam tu .. http://nuruldiana008.blogspot.my/2008/03/our-trip-to-kuching-sarawak-day-1.html

waaaaa lamaaaaa kan kenangan sgt2 masa tu  ... dah mcm2 perubahan kt sini ..now dtg sini satu family dah berlima  .. yg best husband dpt jumpa BFF dia Sabariah sekali lagi ... sempatla kami jalan2 ke Serikin, Crocodile Farm, naik sampan kt waterfront, makan2 seafood di TopSpot, kek lapis & ikan terubuk pasar satok ;-)

Sunday, January 29, 2017

Family Time ;-)


1st time ke Bubba Gump Shrimp@Citta Mall .. rambang mata nak order macam2 menu ... dah la budak2 ni semua memang  favourites udang ... berbaloi la sebab semua menu yg di order licin habis ..  yg ebst sebab kids dpt menu free bila order main course ... cumanya tak boleh amalkan selalu kopak wehhh ;-)

Our Menu : Shrimpers Net Catch, BBQ Back Ribs, Shrimper's Heaven  ;-)




Friday, January 20, 2017

Honey BBQ Chicken Wings


Lama berangan nak buat ni tapi asyik malas memanjang .. rupanya senang je ... Resepi Honey BBQ Chicken Wings:

Kepak ayam bersihkan potong dua, Gaul Betty Galic Spread, mixed herbs, serbuk lada hitam,  campur gula sebab takde madu, sos tiram, kicap manis, sos ikan, serbuk kari sket, sos BBQ, siap semua tu korang perap ayam setengah hari dlm peti ais .. masa nak bakar tu baru korang letak olive oil rata2 > masuk dlm oven 200c temp selama 1jam 30 minit sampai la ayam korang masak macam gambar atas tu pun ok .. memang budak2 paling suka makan..licinnnnnn ;-)