Sunday, July 2, 2017

Ayra 2nd Birthday ;-)

Alhamdulillah .. It's her 2nd Birthday  ~ 2 Julai 2017 ~ Kesayangan Papa .. 

Sunday, June 25, 2017

Syawal 2017


Salam Aidilfitri buat semua yang mengenali kami ;-) .. Kami beraya di Kepala Batas, Penang tahun ni walaupun suppose giliran turn @Jenjarom..huhuhu.. redhojelaaa .. kaler tema kali ni is Grey ;-)

Wednesday, June 7, 2017

Rewang Bubur Lambuk ;-)


Rewang Bubur Lambuk Perdana PTAR UCS ;-)

Wednesday, May 31, 2017

TQ ;-)

Huntung ada Abaang ipaq Hairul Nizam Rahibun ... tqqqq semoga dimurahkan rezeki sentiasa ..manis lemak semua cukup rasa  ;-)

Saturday, May 27, 2017

Ramadhan 2017 ;-)


Alhamdulillah ..Salam Ramadhan 1438H buat semua .. kali ni kami sambut permulaan Ramadhan di Kg. pantai Kamloon, Kepala Batas-Penang .. cuaca kt sini terik ..hujan jarang2 turun .. ni tgh otw nak pegi bazaar cari murtabak utk kiddos ;-)

Tuesday, May 23, 2017

Sakit mata ;-(

Budak kecik nie sakit mata + demam plak... so hari nie papa dia kena cuti 'sakit' jaga ini budak... 🤒🤧😷 #ayraqasehmiazara #budakkeciksakitmata — at@ Bandar Puncak Alam.

Monday, May 8, 2017

Minnion ;-)


Yeayy dah Back to normal .. no more fungus ..bulu2 pun dah makin tumbuh gebu ;-) #Minion #2.5Kg #scotishmixfold 

Thursday, May 4, 2017

Phewwww

#KeepFit

adoiii selepas bertahun2 tak sarung this gear .. hambik kau ... hari ni rasa kaki, peha, lower part macam tertinggal kt belakang wehhhhhhh ... siksaan kebenaran betul ha..ha..ha...  .... padan muka akuuuu ;-)

BFF Forever ;-)


Ayra and my BFF Dr Iddin Manaf @Tony Romas, Sunway Pyramid ... lama giler tak jumpa sejak Dr Iddin no longer dengan UiTM ... Semoga ikatan persahabatan kami dari Diploma Tahun 1999 kekal selamanya ... Semoga Dr Iddin terus sukses  dalam kehidupan dan karier ;-)

Thursday, April 27, 2017

Happy Hour@Jakel Mall ;-)


Thanks to Mr Husband ... Shooping time untuk cinta hati kami semua .. My mom & his mom ... 
 Jasa & pengorbanan mereka sesungguhnya tidak ternilai ;-) 

Monday, April 24, 2017

Syurga Hati ;-)


Pelihara dan rahmatilah mereka Ya-Allah ... Syurga hati kami dunia-akhirat ;-)