Thursday, May 4, 2017

Phewwww

#KeepFit

adoiii selepas bertahun2 tak sarung this gear .. hambik kau ... hari ni rasa kaki, peha, lower part macam tertinggal kt belakang wehhhhhhh ... siksaan kebenaran betul ha..ha..ha...  .... padan muka akuuuu ;-)

BFF Forever ;-)


Ayra and my BFF Dr Iddin Manaf @Tony Romas, Sunway Pyramid ... lama giler tak jumpa sejak Dr Iddin no longer dengan UiTM ... Semoga ikatan persahabatan kami dari Diploma Tahun 1999 kekal selamanya ... Semoga Dr Iddin terus sukses  dalam kehidupan dan karier ;-)

Thursday, April 27, 2017

Happy Hour@Jakel Mall ;-)


Thanks to Mr Husband ... Shooping time untuk cinta hati kami semua .. My mom & his mom ... 
 Jasa & pengorbanan mereka sesungguhnya tidak ternilai ;-) 

Monday, April 24, 2017

Syurga Hati ;-)


Pelihara dan rahmatilah mereka Ya-Allah ... Syurga hati kami dunia-akhirat ;-)

Thursday, April 20, 2017

I'm Back ;-)

Personal Trainer - Aquadpuncak Watergym.

Matilanak 😭😭😭😭 #personaltrainer #newgoal —feeling motivated.


Monday, April 17, 2017

Ayraqaseh ;-)

#1Year9Months ;-)

Rajin2 ye nak .. ni kes baru berebut penyapu time orang nak sapu laman ;-)


Saturday, April 15, 2017

Voice Over ;-)



Tahniah atas perlantikan Tan Sri Zarinah Binti Anwar sebagai Pro Canselor UiTM. 
https://youtu.be/VlBWui2jdLc

Video ini telah dihasilkan oleh Unit Rakaman, Penyiaran & Multimedia, Bahagian Canseleri & Komunikasi Korporat UiTM. Suara Latar (voice over) ini telah disumbangkan oleh Pn. Nurul Diana Jasni, Pustakawan Kanan, PTAR UCS ;-)

Monday, April 10, 2017

Lina ;-)


Lina.... classmate masa Master dulu ..rindunya ..rindu sgt2 ... TQ sudi dtg ke sesi Literasi Maklumat my class ... Semoga dipermudahkan PHD Journey dan sukses selalu ;-)

Tuesday, April 4, 2017

57th Sweet Birthday ;-)

Cinta hati kami sekeluarga .. Semoga Allah sentiasa merahmati .. memberikan kesihatan yg baik berpanjangan .. kebahagiaan dunia-akhirat ... Jasa & pengorbanannya tidak ternilai .. 

Saturday, March 11, 2017

Taniah CT & Fahmey ;-)


Tahniah CT Hajar & Fahmey ... Majlis yg sangat meriah dalam suasana gotong-royong di Pantai Kamloon, Kepala Batas, P.Pinang .. Semoga sentiasa bahagia kekal selamanya till Jannah ... 

Monday, February 27, 2017

My Dear - 36th Birthday


Alhamdulillah .. Semoga cinta hati ku ini terus dirahmati Allah dunia-akhirat ... We Love you sayang ;-)