Thursday, October 9, 2014

Aidiladha 2014

 Salam Aidiladha semua.. makin susah nak updates blog sejak dua menjak ni... hu.hu..pengorbanan yg amat... shate pic kenduri kesyukuran & Qurban Family MIL di Kepala Batas P.Pinang... 
Dah almost pkl 3ptg.. barula ajk dapur nak siap mandi comei2 posing berselfie ... he.hehee.... ��

Friday, October 3, 2014

Gangnam ;-)

 Finally... dapat jugak idaman hati.. korean food yg super-duper nyummy gara-gara asyik melayan Running Man.. jumaat masa rehat tu member opis bawa kat Gangnam Station sek13, Shah Alam... tq kawan2 opis sudi teman diri ini dan makan share bersama2 pelbagai menu yg sgt2 menyelerakan .. memang puas hatiiiieee;-)

owner rest. ni adalah en. abd aziz yg dah stay kt korea more 15yrs.... so semua food halal yer..

Monday, September 22, 2014

Weeknd Bazaar ;-)

 yehaa.. tempat kegemaran husband & hero2 kecik... mau berjam2 dorg lboleh ada kt sini.. jalan cuci mata melayan bazaar kt Armcorp Mall, PJ ni.. dah dpt  idaman hati barulah mereka ajak beransur pulang..  layankan je he..he..he.. ;-)

Wednesday, September 10, 2014

8th Birthday ;-)

Alhamdulillah YA-Allah ... Jadikan dia anak yg soleh .. berjaya di dunia & di akhirat ... sayang selamanya Adam Mukhriz .. small celebration pagi td di KAFA sekolah dia .. aku order cheese tart & air kotak utk diberi pada ustazah & kawan-kawan kelas dia .. mlmnya pula kami  celebrate among us di rumah jer  .. excited siap menempah helium ballon at Partyz Baloon seksyen 9, shah alam ..he..he.. tu yg birthday boy  excited sgt tue ;-)

Friday, September 5, 2014

Sambal Hitam Lagi


Kali kedua buat Sambal Hitam Pahang ni .. rezeki pokok belimbing buluh kt rumah berduyun-duyun masak elok .. sayang la pulak kan .. hari tu balik rumah mak dah angkut seplastik besar belimbing buluh tue ... yg bestnya sambal ni tahan lama yer .. kena masak lama tu jer la yg kena sabo sangat-sangat ;-)

Tuesday, August 26, 2014

Zumba & Aerobics

phewwww... first time berzumba + aerobics nie.. dah tahap muntah hijau dikerjakan cikgu..  hu...hu... berkorban demi misi menurunkan berat badan ... yg bestnya kelas hanya for ladies only . hari isnin, rabu & jumaat.. every sesi RM8... best..best... mmg berbaloi ;-)

Friday, August 22, 2014

Malaysia Berkabung ;-(

 Perjalan terakhir Mangsa MH17 ;-(


Tuesday, August 19, 2014

Sakit Mata ;-(

 tuuu dia.. dua2 hero kena sakit mata.. 2 hari kuarantin duduk rumah jer.. alhamdulillah hari ke-3 dah ok.. tips from kawan2 letak air zam2 kat mata tu mujarab .. cepat jer merah kat mata surut ...maybe kena jangkit masa kami ke kenduri & open house sabtu tu ... lagi satu nak cepat baik kena rajin letak ubat titis kat mata every 3 jam ye...

Tuesday, August 12, 2014

Hari Raya PTAR 2014

Alhamdulillah... Majlis telahpun berjalan dgn lancarnya... menggalas tugas as emcee majlis setelah sekian lama berehat..he.he..he..al-maklum 2 tahun cuti keje... best tgk org lain makan macam2... bila onduty tu.. busy handle majlis.. dan tak sempat merasa semua menu2 raya yg best2 tue...hu.hu... takpelah.. tugas  & tanggungjawab diutamakan ;-)

Friday, August 8, 2014

Alhamdulillah 33yrs ;-)


Alhamdulillah.. Syukur YA-ALLAH ... Terima kasih kepada semua atas ingatan anda semua yg sudi wish dan mendoakan ... Semoga Allah sentiasa merahmati kalian juga ;-)