Monday, March 19, 2007

Quality Time







Last weekend our activity ….

KLCC
Sebenarnya papa Adam ada event kat KLCC Convention Centre … so alang2 … mama adam n adam ambik peluang tuk jln2 kat KLCC …pas papa adam habis event kat KLCC CC ..saja jln2 lalu kat taman KLCC …pas tu gi Starbucks minum2 dulu sebelum enter KLCC …bercerita tentang quality time … mmg seronok dpt habiskan masa bersama2 nie ..kalau dulu semestinya gi tgk wayang …window shopping… makan2 ..etc… skrg bila dah ada adam nie pulak ..byk habiskan masa bertiga2 .. selalunya gi shopping barang2 adam ler.. priority kat brg2 adam … mmg every monthly buat checklist apa brg2 adam yg harus diberi keutamaan dulu …

KINOKUNIYA
Selepas habis activity minum2 di starbucks .. destinasi seterusnya adalah di Kinokuniya .. bukan apa saja2 cuci2 mata .. dan jadi satu kemestiaan untuk beli magazines and few novels … ambik gak masa nak habiskan satu novel sejak menjak dah ada adam nie … kalau dulu dlm x smp satu hari dah boleh habis baca satu novel ..kali nie ambik masa 2-3 hari @ seminggu nak habis … fuh… lama tue …bkn apa ..ni jgk cara tuk mereleasekan tension ..since study lagie mmg suka baca novel … Cuma yg x suka tue ada member2 yg pinjam novel tp buat jd hak milik kekal pulak .. so mmg susah skit nak bg org pinjam lps dah terkena cam tu ..sayang woooo … nak pulak novel favourites …

PARKSON
Lps habis shopping di Kinokuniya … terus menuju pulak ke Parkson .. yg bestnya ada PRICE CUT for Bonuslink card members only … so few barang yg di shopping .. of course Adam stuffs as usual … antaranya putting AVENT .. and AVENT Magic Cup for Adam …. After round2 kat KLCC …window2 shopping (ada gak certain barang yang dah di plan nak dibeli after this … x per planning dulu .. boleh kan he..he..sayang jgn lupa yer ….as you promise …message tue for my dear he..he..) selepas puas berjalan2 …. kitaorg pun menamatkan sesi berjalan2 nie ... balik ke rumah pun almost pukul 11 mlm … dinner pun beli n tapau mkn kt umh jer sbb adam dah kepenatan tido sepanjang balik umh ....Thanks my dear ..dlm sibuk2 ada event sempat jugak curik2 masa spend quality time for us … love u 4ever ….

2 comments:

s2m3r said...

isk..ilang plak ke....anyway...kalau terdouble post diana delete je lahyek

good try
jgn lupa update selalu yer

dan bukak le shoutbox

MummyHanis said...

huiii bestnyee tgk anak akak dah membesar.. saya ni pun x sabar nak tunggu baby ni kuarr.. heheh..