Thursday, June 7, 2007

... I Wish ... I Wish ... I Wish ...

pejam celik..pejam celik dah bulan JUNE dah ..kira2nya dah setengah tahun utk thn 2007 nie ..aiyohh ada byk benda yg nk dicapai tak capai lg ...dah pening nak update apa kt my blog nie ..kalau bab2 masak dapur dah lama tak berasap .. sbb ambik cuti since sabtu lps .. hu..hu.. boleh tak rasa2 nak letak my wish list kat sini .he..he terbaca entry kat blog Irwan@Papa Irfan berkobar2 nk ltk wish list ..tp rasa2 macam target @ azam thn nie jer ..agak2 kalau my hubby baca my wish nie mau melompat dia dibuatnya ..he..he.. syg sajer2 jer ltk wish list nie .. kalau jadi kenyataan best jgk kan ..he..he..he..

No.@ 1
Dammly I need to maintain ..konsisten and fokus my weight management program .. since februari 2007 i start ambk Herbalife ..mmg rasa berbaloi dgn amount yg telah dibelanjakan my berat now = 62 KG (suppose 61 kg ..tp masa cuti tue gi mkn nasi plk kan dah naik sket padan muka ..ha..ha..ha..).. before ambik herbalife nie my berat = 70 kg .. mmg tak sesuai dgn ketinggian 149 cm nie ...adoi ..still far to achieve my ideal weight iaitu = 42 KG wah gilos semangat.. sabar..sabar... i depends on this item ..kena disiplin jgk ambk herbalife nie .. diana ada gak skip2 especially kalau ada event2 cam kursus, kenduri ,..etc ..tp rasa bersalah sgt bila tgk jarum timbang tu ke kanan sket ..adoi .. nak cantik kena berkorban banyak ...



No.@ 2
nak sgt dgn benda alah nie .. NIKON SLR CAMERA ..he...he ..x kisah ler D40 pun jadik ler kan ..bila tgk harga pun takut .. ada 2-3 my fren dah mampu memiliki kamera tu ..mampu nengok je ler ..boleh ler kan


No.@ 3
O2 Xda Flame
The first ever PDA-phone to boast a dedicated graphics processor, the Xda Flame features the advanced NVIDIA® GoForce® GPU for ultra-crisp graphics. 2 GB of onboard memory and an Intel® XScale® PXA 270 Processor running at 520 MHz, powers an unsurpassed user experience.aiyohh .. berangan jer kot..he..he..


No.@ 4
DKNY Red Delicious by Donna Karan,for Women
dah lama target nk beli perfume nie .. dulu berkenan yg kaler hijau tue ..tp x beli2 gaks .. sbb my perfume Ralph Lauren yg pinky tu dan dah thp kritikal dah ..okey ker perfume nie ..kalau sesaper yg ada xperience leh share yer ...


No.@ 4
Make-up Must-haves MAC Cosmetics ...since masa wed dulu mak andam pakaikan make-up nie ..terus jatuh hati .. bayangkan set nie ada kt my room ..he..he.. berapa jam la plk nak menyolekkan diri tue ..sudahnya ..pakai yg simple2 jer ..he..he... mau kena bgn pepagi sbb nak bermake-up py pasal ...

3 comments:

iRwan said...

Alamak! ada org dah berjangkit.. haha.. Diana, best nya camera tu! I ada semi SLR tapi pun x pandai guna! haha.. Red Delicious tu kan bau dia macam nak makan je.. haha...

@Mama Adam Mukhriz said...

Irwan@papa Irfan>tue ler psl dah berjangkit2 buat wish nie ..red delicious tu ye ker rasa dia cam nk mkn alamak ..lapo dibuatnya ..must buat + must have nih ..

nadzeem said...

wah.. macam2 lak dia nk.. nih verangan ker mmg kompem akan dpt(dberi oleh insan tersayang)

macam2 kan mama2 era modern nih, wish yg gededas ajork..heheheh