Tuesday, July 31, 2007

1st Dinner with Irwan Zulkefli

Thursday, 26 July 2007
Hari ni dalam sejarah rasanya kot ..first timer jumpa online friends blog yg selalu duk jumpa di blog & YM jer .. Kisahnya cam nie .. Dek kerana dok ngidam kek from M&S yg diheboh2kan sedap gilos ... dgn baik hatinya member blog Irwan Zulkefli telah berjaya mendapatkan kek itew .. suppose nk curier je kek tu kata Irwan ..tp mcm tak logika pulak ... Bukan i sorg jer mkn smp licin.. hubby, adam, my mom n my brother jugaks dpt rasa ...Thanks sangat2 wan ..

Kisahnya .... kerana hari itu me telah menyelamatkan seseorang daripada terperangkap tanpa tempat penginapan kat KLCC dalam kepenatan selepas balik dari vacationnya yg HAVOC itu .. mana taknya .. dpt sms Irwan "hu..hu.. hotel semua fullybook ..I rasa nk nangis jer " ... makanya dgn sepantas kilat diana pun calling2ler segala ceruk hotel yg berada sekitar KL & KLCC .. yg peliknya kebanyakan Hotel fully book disebabkan middle-east & Indonesia tgh bercuti sebulan ..makanya byk hotel2 dah fully book ... adusss... kaget kejap dibuatnya .. x skaget org yg tgh penin di KLCC itew tau !!!setelah mencuba bk kali FINALLY berjaya mendpt reserve satu hotel iaitu Hotel Novotel Majestic yg berada dekat2 dgn KLCC jugak ... Beleive IT!!!! ... hanya tinggal satu jer and THE ONLY Deluxe room yg beharga RM2++ ... sepantas kilat jugak lah me call Irwan bgtau dia cepat book hotel tue!!!!! alhamdulillah ..semuanya ok ....LEGA !!!!!

so malam tu tanpa diplan pun Diana n hubby pun bersiap2 utk jumpa Irwan .. he..he. first time jumpa nie .. Irwan siap treats me n hubby dinner makanan Arab di Tarbush , Starhill lagiks .. walau pun baru jumpa ..tp kitaorg rasa cam dah lama kenal ..borak2 smp dekat pkl 12.30 am lagiks tue ... after that jalan2 sekitar Starhill dan beransur pulang .. smp rumah almost pkl 2.30 am ..he..he...


Taraaa... tempt Irwan belanja dinner , Tarbush-Starhill


Mr. Nice Guy ..Irwan Zulkefli


suasana yg mendamaikan ...


tgklah our food ..mkn rasa macam nak pensan tau ...


aiks dah langsai dah ....?????


Nk balik dah nie ..posing dulu ya ...


ole-ole from Irwan .. M&S cake..choc+strawberry ..mkn rasa cam nak nangis tau !!!


Ole-ole Tanjung Jara Buletin & Body Lotion


Keropok Leko pulak

Wan Thanks a lot yer .. you such a nice person ..hopefully u x serik okies ... next time jump lagiks I boleh bwk adam plk ......he..he..

7 comments:

iRwan said...

hahhahhaahaha... Ayo sgt terharu dgn entry ini.. Diana! What ever it is, THANK YOU SOO MUCH! u r life saver hari tu.. U memang layak duduk di tempat informasi! LOL.. kalau harap i.. tenganga2 la sorang kat KLCC.. Dalam kaget2 tu, sempat lagi jengah kedai2 sekeliling! LOL...

Sgt menakjubkan kita mampu menghabis kan makanan yg di order penuh meja tu dgn portion pak arab! LOL.. so now on we have to start diet! hahaha... Kambing, nasi semua lengkap kepada kegemukan! LOL...

Thank you to u and Azlan for your time i had so much fun with you guys.. Next time bawak Adam eh..

Mama Adam Mukhriz said...

No problem wan ... i try to help selagi terdaya ... Kira ur luck jgk hari tu kan.dpt jgk hotel akhirnya..kalau tak sian u n sangkut kat KLCC tue ..i n Azlan rasa terharu sgt2 u belanja kitaorg dinner .. u tau tak first time i mkn mknan arab .. dgn Tarbush yg grand gitue ... alhamdulillah akhirnya berjaya jgk kita bertiga langsaikan food tue ... okies .start diet balik yer..no rice ..he..he..

rafiqaheliza said...

Hi! Bloghop and tersinggah ur blog. Oh, I love tarbush. Mmg terliuq baca your entry ni...with that M&S cake lagi..

Aidan's Mommy said...

Hmm tu yang best berblogging, boleh make new friends...

Irwan look like a nice guy..bestnya dia blanja makan... hehehe

Mama Irdina said...

diana ini la kelebihan alam maya. yg jauh kita rapatkan, yg tak kenal kita kenalkan. cuma kekadang org make use of it in other way .... tu yg org dok wat perception alam maya ni banyak scamper. walhal ramai yg ikhlas

mcm ni bleh wat small gathering la kan :D

Mama Adam Mukhriz said...

rafiqaheliza>Tq drop by my blog .. diana first time mkn situ ..irwan yg belanja .. mkn cam nk pensan he...he..he
aidan's mommy>Irwan mmg nice guy ..kitaorg baru first time jumpa ..tp cam dah lama kenal ..
Mama irdina>tue ler kak anna ..untung ada member2 yg boleh membantu ..yg penting niat kita ikhlas .. kak anna rasanya leh ler kita buat gathering blog members plk ..sure HAVOC!!!

sitilina said...

irwan is my campusmate!