Thursday, July 5, 2007

Quality Time

Bila citer psl quality time nie.. beza sgt time before wed and after wed n dah ada baby nie .. skrg dah x boleh lepak2 mcm dulu lagik ..now for me the best place utk lepak adalah kt rumh kita sendiri ..that's my opinion ler.. bkn apa that also dikatakan quality time kami sefamily .. sambil baring2 tgk movies, tgk tv, makan2 tido ..spend masa dgn adam, swimming n mcm2 lg ... x sama rasanya kalau kita lepak2 kat shopping mall ker kan ...

Me n hubby pun ada masa2nya kami keluar berdua sahaja .. bkn saja2 nk keluar berdua jer tau .. tp kalau dah keluar berdua tu rasa lain plk tanpa adam ... dah biasa keluar ke mana2 bertiga .. bila x cukup klik rasa x best jgk ...

Gmbr kt bwh nie masa me n hubby kat Starbuck depan umh jer .. depan mh sejak ada CENTRO nie ..dlm CENTRO tue dah mcm shopping mall ..mcm2 ada kt situ .. Lucas Pizza, Secret recepi, kopitiam, fitness center, office lot dan mcm2 lagiks .. setakat dah busan kt umh lintas jer pagar kondo dah smp ...lps balik ofis sajer singgah sini ..dating berdua sebelum balik jumpa adam .. he..he...time ke SB nie ada citer menarik tau..time nk byr bill dorg bgtau ada 10% diskaun pd pemegang kad Jusco ..yehaaa .. x tau pun sebelum nie .. suka ..suka ... he..he..


Hubby khusyuk baca magzine psl kete


Me baca magazine Pa & Ma


Caramel Frapuccino + choc chip Ice blended


first time try sandwich + salad ..not bad jgk .. kenyang gilos ..

1 comment:

Mama Irdina said...

diana, starbuck always be my fav outlet kalo i nak have quickie lunch! the sandwich sedap. try la chic finger n tuna finger or chic smoke. pun sedap!