Friday, August 24, 2007

Friday Mood=Happy

Cerita di hari Jumaat ini ... yeaaahhh .. for today dpt balik awal ... sebabnya hari ni kena duty time lunch break ..usually saper2 ladies staff yg bertugas time lunch break (Fridays Only) akan dpt pelepasan balik awal .. so di saat menaip entry hari nie tgh tgu hubby sayangku itu mengambil adam mukhriz from my mom's house ... Plan kami hari nie :
  1. Menuju Bandar Klang, ambik bj 3 pasang yg telah ditempah bulan lepas ... x sabar nk melaram ke ofis dgn bj baru ... yeepiiieeeee ..........
  2. Tempah our baju raya ... tahun ni kami memilih tema yg sedondon .. kain yg kami beli utk bertiga ni adalah kain yg dipanggil 'Kain Siang Malam' ..sebabnya ada 2 tone kaler .. maknanya kalau mlm nmpk warna kain lain ..siang nmpk kain lain ... x sabar sgt2 nk tgu bj tue siap .. tapi in my mind i still thinking ..nk buat fesyen baju apa ya???? tak ada idea lagiks ...
  3. Second agenda pg mkn dulu .. td masa break awal tak pegi kafe pun ... so nk pg mkn kat Jusco Bkt. Raja
  4. seterusnya lps mkn nk carik Birthday Gift for Handsome boy Aidan (Dotty's Hero) .. esok we all dpt invitation besday dia ..siap theme party tue pirates lagiks ... excited nya ....
  5. Singgah MPH utk look out for latest novel yg menarik utk dibaca .... dah jd cam rutin ..every months sure beli at-least satu novel baru .....
  6. Alang2 di Jusco ... Jalan2 utk survey baju raya for adam mukhriz ... smlm tgk iklan mega sales malaysia ..

***Notes: From 16th June till 2nd September 2007, shoppers can indulge in the great bargains, promotions, activities and contests, that guarantee a shopping spread to satisfy even the most seasoned of shoppers.