Wednesday, August 29, 2007

New Blog Templates !!!!

biggrin Since my frendzy realize .. my blog nie dah bertukar wajah .. thanks a lot and credits to my dearest hubby sayang ... u know what .. my hubby berusaha mengubah background & templates my blog ni until 3 AM ok!!! eek serius ... that time diriku ini dah pun lena diulit mimpi2 indah !!! mrgreen

lol my hubby said that mmg memeningkan kepala bila nk ubah templates blog ni pada sesuatu yg baru ... have to try and error okey!! lagipun my hubby already meninggalkan segala bentuk coding HTML mahupun coding2 yg rumit itew rolleyes!!! kesan yg tak bestnya adalah a lots of my member2 blog py links dah hilang!!! cry ... so i have to update & add link kengkawan balik semula ...rolleyes

biggrinAnd today... SURPRISE!!!! razz .. new things lagiks ada kt my blog ni.. my hubby buatkan my blog nie ada imoticons2 smiley yg sangat-sangatlah comei!!! mrgreen ..he...he... suka sangat2 sayang .... credits to wolverinex02 cool ... diana x phm mcm mana nk letak smiley dlm blog ...so my hubby yg buatkan biggrin

coolopps sebelum terlupa .. need help kengkawan utk visit my hubby business py blog ya !!! ... so kalau ada sesaper yg need kambing@livestock for any occasions bolehlah contact my hubby ...biggrin he's now a farm manager .. petani moden ..usahawan berjaya anything pun boleh cool .. my hubby kata kalau member2 boleh kasi diskaun lol .. so i wish my hubby all the best in his new business area .. even i have to sacrifice a lot of things when my hubby turn to this new area ... i stick my mind with positive thinking .. something happen my be good wink sayang i wish you all the best ... i always support & love you !!!! wink

2 comments:

PuteriSatu said...

very nice..cantik sesangat...

YusVogue said...

cantik..merah i loike!!!
diana.. mesti ajar kita ni..
sume2.. smiley.. backdrop yg cun.. mesti tau..haha..

p/s:tak pun buatkan je la..ahaks..

~mama mikhael~