Thursday, August 9, 2007

Suprise !!!!

Suppose semalam hubby ajak pg lunch date berdua .. tp kena cansel plk ... sbb hubby ada appoitment tghari tue .. so x pelah ..lagipun malam semalam dah dinner date berdua ;-) ... so habis jer keje ptg tue igt nk balik awal .. on time pkl 5 .. tp skalie tu hubby bgtau dia ambik balik dari ofis sbb time tue dia ada keje lagi kat Banting .. time tue mmg rasa angin jer .. dah ler kita dah plan nk balik keje on time ... alih2 kena tunggu hubby datang dalam pukul 6.30 mcm tue :-(

Dalam pkl 6.30 hubby smp ... time tue x ler rasa angin lagie .. dah ok dah ... :-) skalie bukak jer pintu kete nmpk adam kat dlm car seat dia ... :-> Ya Allah rasa terharu & ecited sgt2 ... x sangka hubby sanggup berulang jauh ke rumah mama dari keje hanya sebab nak ambik Adam ... hubby buat suprise tue sbb nk jemput B'day Mom nie balik dari ofis ... ;-) Time nie rasa nak nangis tau sebab hubby buat kejutan mcm tue .......Thanks a lot sayang!!!!


Lps jer insiden suprise tue kitaorg balik umh kejap ambk barang2 skit, singgah Secret Recepi beli kek, terus menuju ke Rest. Satay Hj. samuri kt Bkt. Tinggi, Klang. Malam nie hubby nk belanja mkn satay kajang Hj. Samuri ... tp nak tapau jer .. ramai sgt org kat restoran tue .... :-D

Sampai jer umh mama ada lagi satu suprise rupanya 8-) ... hubby cakap .."sayang perasan tak apa ada kat atas meja" time tu bila tengok jer apalah menatang kt atas meja??? LOL rupa2nya hubby belikan bunga tulip & vase utk isi bunga tue ... adeh ... bunga plk bunga feberet iaitu bunga tulip :-D ..time nie lagi ler rasa nak nangis .. hubby kata "bunga tu sayang belikan ..Vase tue pulak present dari Adam ;-) " ...adeh rasa cam jatuh cinta berkali2 lagiks time nie ... sebab x expect hubby buat suprise lagiks time nie ... :-> Sayang I love u so much ... Love u & Adam forever ;-)

1 comment:

eiseai said...

bestnya diana celebrate ngan satu family :) nampak present diana...bestnya. present i dari tahun lepas still tak dpt2 lagi :(