Wednesday, September 19, 2007

Dugaan Ramadhan

Bercerita tentang dugaan di bulan Ramadhan me & my family turut menerima dugaan. Pada 16 September 2007 (Ahad) my youngest brother (14 years old) telah dilanggar oleh kereta semasa pulang dari solat Terawih.Kaki kanannya patah dan perlu dioperate cry. At this moment my brother ada di Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang .. my mother & my sister bergilir-gilir jaga & stay di hospital atas nasihat Dr. ... mengikut kata Dr. my brother akan dioperate maybe Sabtu atau Ahad nie sad

arrow so keadaan skrg nie mmg agak kelam kabut & penat ... disebabkan my mom jaga my brother di hospital .. Adam dijaga oleh my hubby .. hubby bwk ler Adam ke ofis sekali .. yelah before this my mom yg jaga Adam .. so me n hubby decide nk htr Adam ke nursery ... smlm discuss dgn my mom ..tp dia mcm sedih jer sad my mom kata Adam still kecik lagie ..kesian ... my mom tak kisah nk jugak jaga Adam ... we all kesian memikirkan nanti after my brother dah balik rumh my mom kena beri perhatian pada dua orang .. kan penat terkejar2 buat byk benda... Adam pulak skrg ni dah makin aktif berlari kesana sini ... so me & hubby still thinking.. either htr Adam ke nursery or still let my mom yg jaga rolleyes

kaki kanan yg patah

Keadaan kereta yg melanggar my brother


rolleyes My Mood Disaat ini : [confuse & tired] rolleyes

9 comments:

NadiahKhair said...

Ya Allah!!Dugaan betullah diana..Nad hanya mampu bersimapati tapi Diana yg mengalaminya. Sabar ye diana?

ezrina said...

Ya Allahhhhhh...kesiannya kat adik lelaki Diana tu....
mujurlah tak terjadi perkara yg lebih buruk lagi...
Semoga dia cepat sembuh....

Anonymous said...

semoga semuanya baik2 belaka. my bro pon kena langgar so i know d feeling. time tu dia jln kaki br blk dinner then d car x nmpk dia nak cross jln n hit him.

okinokiyo said...

Diana..sedihnye.mcmna driver tu leh terlanggar?dia tak nampak ke apa ke?Sabar ok..take care

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nad> penat i & hubby masih x habis ke sana sini ..hu..hu..thanks nad
ezrina>thanks kak erin ...
anonymous>thanks ...
okinokiyo>tu ler mai sedih tgk adik terlantar kt hosptal cam tu .. kete tu msk simpang redah jer belok.. adik plk dari jln lurus.tu yg berlanggar tue..

eiseai said...

kesian nya tengok adik diana tu. semoga dia cepat sembuh & dpt beraya ngan family dania.

MummyHanis said...

Astagfirullahalazim. isk2.. kesian your brother kak. Tell him to get well soon ya.

PuteriSatu said...

dah lama akak tak jengok blog diana...dah banyak entry akak mis...hepy belated besday untuk diana dan hero kecik tuh...syok dapat handbeg ye...lawa lak tuh...

untuk adik diana...harap cepat sembuh k...

iRwan said...

Dugaan betul tu Diana.. Sabar ya Diana.. Semoga adik Diana sembuh and everythingkembali keadaan asal.. Macam mana ada kat nursey?