Sunday, October 21, 2007

Syawal 1428 H

biggrin Catatan Syawal 1428 H biggrin


1. Syawal 1 - Beraya di Kg. Jenjarom, Banting .. umh my family .. thn nie giliran beraya di sini ... mlm raya tue kami bertolak ke kg hubby di Kepala Batas, Pinang

2. Syawal 2 - Kami beraya di rumah saudara -mara hubby di Kepala Batas, Pinang

3. Syawal 3 - Kami balik ke Kulim rumah MIL ... malam itu kami bertolak ke Tjg. Karang, kampung MIL ..

4. Syawal 4 - Kami menghadiri perjumpaan keluarga "Broyotan Senin Dewi" di Ijok..

5. Syawal 5 - Beraya dgn saudara -mara di area Kuala Selangor & Tjg. Karang .. on e way balik singgah di rumah my bestfren di Meru, Klang

6. Syawal 6- Papa Adam dah mula bekerja ... so tinggallah we all berdua di rumah my mom melayan ada tetamu yg beraya lagie

7. Syawal 7 - Membuat persiapan utk jamuan raya ofis hubby pada esok harinya

8. Syawal 8 - Menghadiri jamuan raya Munasahah Livestock di Pulau Indah Klang

9. Syawal 9- Menghadiri jamuan raya di rumah makcik bersama ahli-keluarga my mom ...

10. Syawal 10 - Back to work ... kembali bertugas ...


smile Demikianlah catatan kami sekeluarga beraya thn nie .. itu pun masih ada rumah saudara -mara yg belum dikunjungi lagie .... mmg enjoy raya thn nie .. walau pun penat .. tp seronok melayan aksi adam yg aktif ke sana sini ..yg pasti Adam suka sgt mkn kuih raya .. tak sia-sia mama Adam bersengkang mata buat kuih raya di saat-saat akhir ..he..he..he..mrgreen

mrgreen alhamdulillah rezeki Adam murah lagi thn nie .. duit raya Adam akan di masukkan ke simpanan tabung hajinya .. TQ sumer yg bagie duit raya pada Adam ... so enjoy ler gmbr2 yg smpt di snap masa beraya minggu lepas smile


Malam Raya ..
preparation terakhir ..membuat biskut tat gulung ...kuih raya wajib dibuat .. nk bg my MIL masa balik raya ke Kulim nantie ..

Syawal 1
(Selamat Hari Raya sumer .. sy belom mandi lagie nie ..tak hensem ...)

Syawal 1...
See dah siap tuk beraya ... Baju raya sedondon dgn mama & papa (aiseh papa tak msk laks .. papa jd phtgrper jer )

Syawal 1
Adam dgn Pak Long ..yeaahhh dpt duit raya .....

Syawal 1
Adam lena kepenatan beraya .. tido pun dgn baju raya

Syawal 2
Beraya di Permatang Pasir, Pinang
L-R: Siti, Dayah, baby Afiq, me, Adam, Mak Su, Didie

Syawal 2
Adam Mukhriz with mama

Syawal 3
comeikan Adam bertudung ... time di rumah tok Kepala Batas, Pinang

Syawal 5
with my best fren masa bersekolah since form 1 lagie .. Nor Azilah (10 thn tak berjumpa) .. berjumpa kembali gara2 my wedding picture di fotopages ...

2 comments:

eiseai said...

ternganga mulut adam tido. penat sangat lah tu :)

alaaa mama adam ni. sian adam di bully pakai tudung. ish ish ish...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak js> he..he .. adam tido dari pkl 10 smp pkl 3 ptg u tau .. he..he.. penat sgt2 tue ... hubby yg sajer pakaikan adam tudung .. sian adam ..he..he kena buli