Friday, January 18, 2008

J.Co Donuts

mrgreen nie kira entry lama ... sajer nk share psl donut yg tgh hangat di pasaran nie ...serious SEDAP GILER eekeek ... mmg x menyesal beratur panjang masa nk membeli tue biggrin ... outletsnya x byk ada kt m'sia nie .. cuma ada kt Pavillion, KL & Sunway Piramid ... ada few frens kata donut ni lebih kurang cam Big Apple .. beza pada harga & choicesnya ... J.Co Donut nie lagi byk pilihan ... rambang mata masa nk pilih which flavors yg nk dimakan lol

rolleyes sayang sangat sebab masa beratur beli donut ni dah dkt pkul 10.30 mlm masa tu .. so byk flavor dah sold out ... so beli ler sedozen ... RM20 jer ... tak kan beratur lama giler nk beli sikit jer (pinjam kata Eyzzah) mrgreen .. yg bestnya beli donut ni hari selasa ... hari Khamis baru berkesempatan mkn ... simpan dlm icebox jer surprised ..pastu panaskan guna microwave ..yg menakjubkan rasanya tetap lembut ... "cair bila dimakan masuk dlm mulut ... nyuuummmmy bangat !!!!

smile pada yg lom berkesempatan nk try tu ...WAJIB!!!!! try donut nie ... boleh mimpi2 dibuatnya wooo cool
** I'm planning utk melawat my online fren next week & bawakkan this donuts to her (mommy to be nie ) smile .. my online fren tgh check her schedule ... kalau tak ada apa2 aral.. dptlah kami berjumpa dan dia merasa Donut ini ... mrgreen

8 comments:

eyzzah said...

see, eyzzah dah cakap memang sedap banget j.co donuts ni kan. Tak rugi pun beratur panjang2. Hehehehe. Aduhai, teringin lah pulak nak makan j.co. Huhuhuhu

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eyzzah saper yg tak try lagi sure rugi ... kita pun teringin nk mkn lg donut ni laks..he..he

sitilina said...

ish. terkecur plak air liur ni haaa.... nak donat nak donat!

mak farhah said...

sedapnya nmpak donut, bilalah bleh makannn nii

syahrul-nurul said...

hi.. slm perkenaln..
my hubby suke sgt mkn donut.. pantang nmpak dunkin donut... tp donat lain dia x mkn, dunkin donut je yg dia mkn... donut ni ade sedap cam dunkin donat x??

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sitilina>cepat larik carik donuts ... kan kempunan laks ;-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mak farhah > gi carik donut nie .. sure x menyesalnyer ;-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Nurul>salam perkenalan buat nurul sekeluarga ... rasa Jco dunut ni 5X lebihs edap dari dunkin... cair di dlm mulut bila mknnya .. pastu pas 2-3 hari panaskan pun still fresh!! nyummy ...