Wednesday, January 23, 2008

.. ke Jusco lagie ...

cool memandangkan brg rumah kami nie dah byk yg habis stok .. so kami ke Jusco, Bkt Tinggi lagie ... suka sgt ke Jusco baru nie sebab kami dpt membeli-belah dgn amannya ..yeaah smile!!!! walaupun time cuti umum cam ginie ... plan kami sebenarnya hari ni nk belikan shoes tido Adam shj.. shoes tido nie dah jadi shoes utk dipakai time dlm rumh waktu mlm oleh Adam ... suka sgt dgn shoes nie .. sebelum ni dah beli satu shj .. tp rasa x cukup plk kalau cuma ada satu .. so kami terus menuju ke Brands Outlet nk carik shoesnya itu ... masuk jer kat situ tgk2 ada SALES la pulak ...!!! apa lagie beli ler beberapa bj utk Adam .. bkn apa .. rasa berbaloi beli sebab buy one FREE one ... ok kan ... he..he... mrgreen

new bj tido Adam .. buy one free one ok just RM19.90 only ... so dpt ler 2 bj

Adam terlena kepenatan dgn bj & shoes tido baru (Rm16.90 only ) mrgreen

... adam new socks ...

4 comments:

tnihartini said...

behnyer adam mukhriz berjalan....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

yeahhh kak tini sudah ada blog ... besh..besh .. ;-)

nurul a.k.a ibu of twins said...

murah la u all beli baju adam tu... rm 19.90 je for 2... lawa plak tu.. ade lg x sale ni agak nye?? hehe...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nurul>try ler carik ..maklum ler skrg tgh CNY sales ... kita beli kt Brand outlet Jusco Bkt tinggi .. masa hari tu beli ada byk lg ;-)