Wednesday, July 23, 2008

~ Dapat Award yey ;-)

lol Aminnn .. hari ni hari yg ke-10 ganti puasa dari 22 hari yg perlu diganti .. sekejap jer rasa ... itulah bagusnya bila puasa direct isnin-jumaat .. sedar2 dah tinggal 12 hari jer lagie ... Igt minggu nie nak puasa direct tapi .. khamis kita ada mesyuarat bahagian .. Jumaat pulak ada Majlis Tazkirah..


smile Tadi lawat Blog Atiefarid .. dia bagi kita award nie .. Thanks sangat2 atie wink .. rasa terharu plk .. dapat award " I'm A daily Blogger " ... rasa bersemangat lagie nk post cerita tiap2 hari lepas nie .. sebenarnya kita berkesempatan updated blog time kat rumah disebabkan connection internet yg sgt2 lagu giler ... dgn gambar2 yg dicapture oleh Nokie N76 tue .. tinggal sambungkan cable phone ke laptop jer .. lagi pun mcm2 cerita boleh share dgn member2 blogger kat sini mrgreen.. cuma buat sementara nie sebab HP htr gi repair .. x dpt lah nk ltk gmbr masak-memasak dan sbgnya rolleyes ..

smile oklah kita nak share Award dari Atie nie dgn semua blogger2 frendzy yg rajin hupdate blog mereka tiap2 hari .. kalau tgk list blogger kita kat belah kanan nie .. mmg ramai berderet listnya ... so to all my frendzy .. rajin2kan diri update blog selalu okies wink

6 comments:

aZeeMaH said...

wahh...ni dah kira blogger tegar nih...ari2 mau upload....hehehheh

keep on blogging!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak ina > thanks kak .. update post2 biasa jer kak .. segan cam gini taw ;-)

Zahiela Zahari said...

wah..diana..dapat award tu..tahniah...lagi2 guna pic dr phone..senangkan..eila pun sama...ape2 selalu2 la update ok...

shafa said...

wahhh...i'm a daily blogger...
mee too dpt award nih jgk..tp xsempat nk tepek kt blog lg...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wah..dpt award lagik..cayalahhh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eila > itu la ila .. updates thru hp msk ke laptop terus ..laju jer

shafa> wah ini kategori rajin jugak nie ... nanti letak yer :-)

Zura > he..he.. leh share award nie dgn kawan2 yg rajin updates :-)