Monday, August 11, 2008

~ Eye of Malaysia ~

eye of Malaysia

arrow ok kawan2 nie entry lama nie .. masa 3hb Aug yg lalu .. lps jer habis gathering PCM hari tue .. kitorg singgah di Eye of Malaysia .. dah lama EoM nie ada barulah kitaorang berkesempatan nk naik .. he..he... mrgreen.. nasib baik sempat .. sebab by Oct 2008 .. EoM nie akan berpindah ke Melaka pulak ... time kitorg naik tu x ramai org pun .. sorang kenalah bayaran RM15 .. adam plk free sebab under 3 yrs ... cuma pada sesapa yg rasa nk naik .. naiklah time malam pulak ... sure lagi menarik pemandangannya lol

aksi2 diatas utk cover feeling me & adam yg gayat sebenarnya mrgreen

pemandangan dari atas EoM

6 comments:

Zahiela Zahari said...

diana..
best ke naik EoM ni..eila dah p byk kali..tp tak pernah teringin nak naik..hehe..nanti nak pindah melaka ehh..ape nak ditgk kat melaka tuhh ekk..

Cujie said...

cujie tak pernah naik lagi
tgk org jadi teringin
tapi bila sampai perasaan tu hilang
kekkeke... kena juga la naik sekali

mrs hafiz said...

EoM ni nak pindah Mca eh? ala.. x sempat naik lg.. mesti best, me suke bab2 gayat/extreme ni.. hubby yg x suke sgt.. hehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eila > cepat naik .. nanti dah pindah ke melaka plk ...

cujie > haris bawak naik haikal & alesha skalie nantie ...

maria > oh terbalik plk .. kita & adam mmg gayat .. tu yg adam senyap jer kt atas tue ;-)

mamaREDZHA said...

uuu...behnyer jalan...

teringin nk pegi tp x berkesempatan lg..huhuuh!!

Bila la nk curi masa nie....

eryn@mama tisya said...

adam nk nangis ke tu time naik eye on m'sia??