Wednesday, October 29, 2008

~ Tag Game - My Workstation

~ meja keje @ my workstation ~

arrow Game tag again .. kali nie kena tag from Fieza smile .. simple jer tagnyer ... kena citer & tunjuk tempat kerje korang @ workstation siap dgn gambarnyer sekalie ... mrgreen so this is my work area .. as librarian in cataloging dept ... benda2 yg selalu & wajib ada adalah :-

arrow Troli buku-buku yg yg masih dalam status "final processing "

arrow Cataloging reference tools e.g (Anglo American Cataloging Rules AACR2, LCC classification, LCC subject headings, Nat. Library of Medicine Scheme, Medical Subject Headings, cutter table ... etc.. ) ** for more details visit Library of Congress Home wink

mrgreen my workstation nie simple jer .. x der aksesori perhiasan yg sarat barat .. yg penting ada frame gmbr hubby, adam & gift2 yg dapat from officemates masa bestday & souvenir yg dapat masa hadiri kursus or seminar ... mmg kita susun kat atas kabinet tempat utk letak pelbagai aksesori dan perhiasan tue lol

biggrin so pada sesiapa yg sudi share korang py workstation tue meh la join tag game nie sama-sama mrgreen

2 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana, best lah tempat diana..ade byk aksesori lg tuh...
suke fiza tgk...

mrs hafiz said...

kemasnye workstation dia,
maria bilik masih kosong, br pindah sini dari main. almari pun tak buka plastik lg hehe..
nntla, rajin, dah makeover sket. me wat tag ni..