Sunday, October 26, 2008

~ Wedding Yaya & Alba@Jerantut ~

biggrin Weekend lepas kami sekeluarga ke Jerantut, Pahang utk menghadiri one of my bestfren (Siti Norhidayah) @ Yaya wed ... kami bertolak dari rumah pkl 12 tgh .. dan alhamdulillah kami sampai tepat2 jam pkl 2 ptg .. time pengantin sedang bersanding ... to Yaya @ Along ... 'Selamat Pengantin Baru " diucapkan ... Kami doakan bahagia kekal berpanjangan selamanya wink .. utk pengetahuan kami berdua mula berkawan semenjak tahun 1999 .. masa mula2 pengajian Diploma Pengurusan Maklumat di UiTM Shah Alam ... kami berempat (Me, Iddien, Along, & Radiey (baju coklat dlm gmbr atas) merupakan satu geng dizaman study dulu dan sampai sekarang masih lagie berkawan .. cuma dah jarang2 berhubung sebab masing2 dah ada komitmen & keluarga masing2 ... windu giler saat2 & zaman2 study dulu rolleyes..


~ wed pictures ~

~ Selamat Pengantin Baru ~

cool Perjalanan balik dari Jerantut yg sgt mencabar .. kami balik ikut Jalan K. Lipis .. dah mcm citer Initial D ok eek ... tiba2 tanpa warning tgh2 jalan our maid termuntah dlm kete ... hubby emergency berenti kt tepi jalan & bersih kan muntah segala tue ... adusss sabar jelah rolleyes .. lepas tue kami singgah di Hutan Lipur Lintang sebab nk mandikan adam ... sementara nak tgu ambik (BIL) Abang zam kt titiwangsa ... sempatlah kitaorg basahkan kaki & rest kejap kt situe ...

~ on e way balik singgah di Hutan Lipur Lintang ~

arrow dlm pkl 8 mlm cam tue Abg Zam call ajak makan sekali dinner kat restoran Nelayan, Titiwangsa .. aminnn rezeki kami malam tue ... kalau ikutkan kami nk ke fast food jer ... lepas dinner kami terus balik ... sampai rumah dlm pkl 10 mlm cam tue ... semuanya pengsan kepenatan lepas tue mrgreen

Dinner@ Rest. Nelayan Titiwangsa

2 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

cantik gler pengantin nie... tp tak puas la di, gmbr kocik sgt... ;)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayumie > gmbr kami berdua tue la paling beso ada..he..he... ari tue kita bwk kad kamera yg limit .. adeh gmbr sket jer dpt tangkp ..hu..hu