Tuesday, November 4, 2008

~ MPH Book Fair ~

biggrin Pada mereka2 yg berminat .. boleh ler ke SACC, Mall sempena MPH Book Fair yg diadakan sampai 9 Nov 2008 nie ... kita dapat email dari ofis mates psl bookfair nie ... kita plan nak beli Malay novel ..lama giler tak beli ... last novel yg dibeli adalah Harum Chempaka wrote by Norhayati Ibrahim ... so kita nk ty korang la ... bleh suggest any Malay novel yg korang dah beli yg korang rasa MUST HAVE & MUST BUY mrgreen apa yer??? lol TQ kawan-kawan semua wink

ps: Eyzzah or Linahilmin sure leh rekomenkan novel yg best2 kan mrgreen

9 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

nk pg...nk pg...lm dh x beli novel ni...tp apesal die wat kt cna...ssh la nk g...huhuhu

KV said...

alahai...kita pun hantu novel!!!

iswatie "colours of life" said...

owhhhh...i thot yg MPH Distributor Warehouse sale...kalu yg nih mmg kitaorg gi.....ive got my sophie & cecilia series..kekekeke

ienaadifisa said...

nurul nak kirim buku boleh ker..
kalau ada lah..
nak buku ayat2 cinta dengan buku berpantang nurfarahin tuh..
kalau ada nurul bagitau ek..

mrs hafiz said...

diskaun hebat ke diana?

Sue@MamaMaryam said...

beli la ramlee awang mursyid punya novel.. x rugi..

ada 3 tau..bagai sang puteri, cinta sang ratu & hijap sang pencinta

kompom x nyesal.. seyes!!!

lin said...

huhu kena pergi melawat ni...

nifalnin... said...

btul tu diana.. sokong su.. sebab niza ade collection novel tu.. best sgt...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

cikgu > alahai ye ker jauh ...

KV > kita byk beli malay novel

Kak watie > wah shopping buku ;-)

SIL > book fairnyer tak besar ... mag nurfarahin x der stock .. kalau ada novel tue nurul beli

maria > diskaun x byk sgt 20% - 30 %

Sue > oh ye ker best .. x pernah beli lagie ...

lin > pegiii yer nantie

nifalnin > oh best yer ... TQ rekomen ;-)