Tuesday, December 30, 2008

~ workstation yg serabut ~

biggrin hari nie dah masuk opis daaaaaa ... pagi tadi mata rasa berat jer nak bukak rasanye ...huisshhh ... sampai-sampai ofis tgk ada 2-3 ofismates masih lagie sambung cutie ... adehhhhh walaupun penat balik dari kg masih lagie trasa .. kugagahkan diri jua ke ofis sebab masih tak cukup statistik lagie .. nie nak kejar .. selagie boleh eek .. student2 uitm pun dah mula masuk daftar .. so tadi kat kafe menara tue agak sesak dan bingit confused waktu lunch break nie la sempat nak jenguk blog kengkawan ... windu dgn semua sangat2 .. macam2 citer cuti korang yer mrgreen ... adehhh ... lagi sket jer lagie nk kejar stat bulanan nieh rolleyes ...

Korang tengoklah .. Betapa berserabutnya my workstations confused standards la .. saat2 genting cam gini ... meja pun haru-biru jadinyer mrgreen

1 comment:

mrs hafiz said...

nak abiskan kerja2 terkahir 2008 ye d? hehe