Tuesday, January 20, 2009

~ Good Boy ~

biggrin Aminnn .. Ahad petang smlm .. kami singah ke Tesco beli brg2 dapur... otw balik sampai kat kondo .. ajak hubby singgah gi kedai gunting rambut .. sebab rambut adam dah agak pjg .. selalu kami gunting di kedai gunting dlm Tesco shah alam tue .. sebab adam dah 2 kali gunting rambut kat situ .. tp dua-dua kali tu la dia nangis beriya2 ... so this is our 1st time bwk adam ke kedai yg dekat our kondo ... mula2 tue kitorg dah confirm agak .. sure adam nangis mcm selalu ..

smile tapi MIRACLE .... yg bagus sgt2 .. he is really brave ... not ever setitik air mata @ suara merengek mrgreen .. kagum jgk kami berdua ... masa india tue cargas sepantas kilas gunting rambut adam .. me & hubby dok puji2 adam .. "wah hensemmmnyerrr adam ... " macam pocoyo la " (aduhh apa daaa hensem macam pocoyo ??? lol ) .. tiap kali india tu tukar position gunting rambut adam dok sebut "habissss dahhh " ..he..he... dia tak tahan gatal rambut2 miang kat leher .. itu jer .. dan seperti biasa hubby akan riba adam dan dgn2 hubby sekali kena rambut bekas gunting ... mrgreen

~ Good Boy ~

8 comments:

mywifediarys said...

Baru ler comel cucu gua nih...
Slalunyer bebudak kalau gunting rambuat kat mapleee memang baiknyer.. agaknye maplee tuh ada kose otomen kot...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

encem nyer.. new hair..

mrssham said...

ni sure suka tgk pocoyo ni.. nazurah suka no tgk pocoyo.. kalo boleh ulang 1 hari vcd tu pun takpe...

:: AYU AYUMiE :: said...

HAHAHAA.... tergelak besar ayumie baca tang "ensem cam pocoyo' tu... agaknya ayumie pulak kalu nk pujuk dania kene cakap camnie: comeinya dania, mcm otromen" hahahahah!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Pak Cu > he..he .. selalu nangis teruk .. hari tue ok pulak .. ;-)

Kak Mala > Thanks kak ;-)

nana > he..he.. tue la .. cartoon feberet budak2 sume ;-)

ayumie > ayumie kit apun rasa lawak tau ..gelak sgt2 ... he..he .. kena pujuk dania cam tue ler :-)

~~Ms.LuVLyHoNeY~~ said...

cumilnyer dia new hair...

Mrs. Hasanif said...

cayalah adam!!! ciksue tepuk tgn nih... hehehe len kali boleh p gunting lagi..lama2 dia biasa.. cam maryam..skrg ni bukan main sonok klu p kedai gunting....

googler said...

rizhi360
clash687
banner486
bingdao100
maoliqiusi