Thursday, January 29, 2009

~ Jom ke Aquaria ~

arrow Jom layan gambar2 kami semasa trip ke Aquaria semasa cutie lepas cool .. kami dpt price corporate rate coz bestfren hubby chef di KLCC Cov. Centre lol .. adam la yg paling hepii .. mama & papa adam pun excited sebab this is our 1st time ke sini mrgreen .. pada sesiapa yg blom pergi .. harusss pegi .. bawak ur kids .. have fun & at the same time can educate them wink ... Jom layan gambar2 kami biggrin

arrow INFO utk admission fee KLIK HERE mrgreen

antara hidupan laut yg pelbagai jenis ... ikan todak, pinranha ...
shark, electric fish, ikan pari, arapaima

nemo fish, kuda laut, corals


me & adam

Hubby & Adam

Adam in actions

7 comments:

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

seronok nyer..akak lom penah bawak anak pegi sana klau ada masa nak g lah

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak mala > bdk2 even mak bapak bdk pun seronok kak ;-)

Anonymous said...

Diana,brape rm nak masuk aquaria ni?

iswatie "colours of life" said...

ramai org tak kat Aquari tuh?? kitaorg ari tuh gi ramai giler org..dah la tuh failed ambik gambo since x leh nak on flash...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

anonymous > KLIK link kt blog kita ada info psl fees dia ;-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak watie > ye ker .. kami gi tak ramai org .. best jer ..pas tu selamba jer on flash ..he..he.. tak tau plk x bleh on flash ;-)

SyaNa said...

huhu..td siang plan nk ke aquaria..
sekali tak jadi daaa...iskhh rugi plak tak gi..