Sunday, January 18, 2009

~Kelas Tudung DIY~

arrow Tempat Impian Qaisara Bandar Baru Bangi sek 9
arrow Masa : 10. am - 2.0 ptg
arrowOrganizer & Cikgu : http://mektwain.blogspot.com/

pic sekitar kursus tdg DIY

biggrin Hari Ahad lepas .. Diana & Eila attend kelas menjahit tudung DIY ... dah lama sgt2 nak attend kelas nie .. tp selalu full ... kali nie dpt juga ikut .. pagi tue diana bertolak dari umah FIL .. sian eila tgu lama kat petronas Bangi tue .. thanks jugak eila sebab belikan diana brg2 jahit yg pelbagai tue yer mrgreen... kami igt kami yg lmbt .. rupanyer ramai lg yg baru dtg lepas tue .. yg best kt sana siap ada sesi jual menjual dari sis yela .. macam pasar borong .. dok ralit pilih kain utk tudung dan awning yg macam2 kaler & corak ...


gmbr2 dari blog eila

biggrin kelas kami mula dlm pkl 11 pagi .. mula2 ambil tempat ... cikgu suruh anak murid buat tudung ikut template & awning .. dan yg lawak ..my maid lupa nk letak kain tdg .. utk kelas nieh .. nasib baik ada eila bagi pinjam guna kain dia .. (eila TQ yer .. nanti kita byr balik kain tue ) kami pun mula jahit ikut step2 yg diajar .. jenuh gak nk buat tdg nieh pada yg first timer .. dgn tgn ku yg keras .. mengigil ... dan berberapa kali dok jari berdarah tercucuk jarum .. salah jahit .. dok tetas balik .. ..hu..hu... pengalaman pertama lah katakan .. org lain pkl 2 dah balik .. aku dgn eila smp pkl 4 ptg masih dok menjahit menyiapkan tdg nieh .. adehhh confused.. thanks pada kak fazida dan sumer cikgu2 yg sabar beri tjk ajar yer lol ... malam tadi sambil2 tgk AJL ... aku gagahkan diri siapkan finishing tudung utk kelimkan tepi2 tudung tue ... yeahhhh tapi berbaloi sgt2 sebab dpt jugak melaram pakai tudung tue ke ofis esok ... nanti kita upload gmbr tudung DIY kiter tu ya ... sekarang layan gmbr kelas dulu k mrgreen

4 comments:

~Eila @ Along~ said...

haah..mmg havoc kelas..mana yg buat tudung..jual tudung..jahit tudung..hehe...diana..ape ko expose pic eila dok tonggeng tuu..hehe..

nzh1979 said...

best kan kelas tu??
zam dulu masa first round mmg seronok kenal kengkawan baru..
aslt2 kami semua ramai yg menjual tudung DIY pastu jadik tenaga pengajar utk korang2 lak..ehehe
ehehe
sorry last mini cancel jadik tenaga pengajar, sbb kena handle kenduri doa selamat kat kg..
sape ajor team eila erk? fazida ke, kimi ke, fazira ke, kak azman ke or pengganti zam erk?

nzh1979 said...

aiyok salah taip..nak antar kat eila terantar kat diana.. nasib yg msg utk diana tak send lagi kat blog eila..moekekeke
mabok kot zam nih!! :))
diana ngan eila satu cikgu ke??

materials said...

happy58
sleep466
core25978
bur4783
meal548