Wednesday, February 4, 2009

Happy Bestday My Dear Blog ;-)

arrow sedar tak sedar dah 2 thn memblogkan diri... this is my fisrt entry dulu.. pembuka pembicara lah katakan.. masuk umh kena bg salam dulu yer .... he..he.. mastyu ayat masih tunggang langgang .. masih malu2 malu nak explore tools yg blogspot ada nieh .. template pun basic jer masa tue kan .. and until now i'm still writing .. maybe ada yg suka ..ada yg tak suka dgn apa yg kite citer dlm blog nie .. dan pelbagai komen pernah diterima ... yg negatif .. mahupun yg positif .. tp saya terima semua seadanya biggrin..

arrow melalui alam blog nie lah sy berjumpa serta mengenali ramai kawan2 baru & clients 2 baru .. tak lupa juga dgn mudah dapat shopping secara online .. at the same time promote my bizz online also mrgreen ... amin.. syukur dgn rezeki yg diberikan .. begitulah hebatnya kuasa berblog ... disini juga tmpt sy meluahkan apa jua yg saya rasa .. apa yg berlaku dlm kehidupan sy ... tapi ... tak semua apa yg berlaku dlm hidup saya dipaparkan di blog ... kerana ada ketikanya .. x semua cerita perlu diceritakan dlm blog kan .. biarlah rahsia di hati hanya Allah yg tahu smile

arrow Pada hari ini .. saat ini .. saya masih disini teguh .. berblogging wink disini sy ingin mohon maaf andai kata ada coretan sy yg menyinggung anda semua ... dan yg paling penting ... saya nk ucapkan terima kasih pada semuaaa ... pengkomen setia blog saya .. pelawat setia blog saya .. pada followers2 saya .. pada yg linkkan blog saya di blog mereka ... dan semuaaa sekali bloggers .. i love u allss wink

8 comments:

hasifdanish said...

Congratulations...... Nice blog dan berinfomatip gitew... banyak daya tarikan tuk makcu awak.. kalumpang la.. itu la ini la.. bila tanya mana tau.. dapat dari blog diana.. hihihihihih

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Pak Su > TQ .. TQ .. hope info2 yg dpt dapat membantu sumer ... ;-)

lia said...

ingt kan besday saper td... blog pon ada besday ek... harus d ikut ni he3....

so apa hadiah utk blog hari ni? ada new template ker? widget baru ker? he3...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Lia > he..he.. tak tau nk bg gift apa kt blog .. nanti kita pikir yer .. TQ ;-)

:: AYU AYUMiE :: said...

TAHNIAH DIANA...
Blog yg mesti kita terjah hari-hari... blog yg ringkas & padat...tak mengarut & tak poyo... itew yg kita suka... hihihi!

*terus kan berblog yerrrrr... & semoga persahabatan melalui 'blog' ni akan berpanjangan...insyaallah!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayumie > antara penlawat & pengkomen setia my blog .. TQ ayu.. blog yg biasa & tak glamer pun .. kita doakan juga friendship 4ever k ;-)

SyaNa said...

hepi bestday
:)
besar da ye..hehehe

iswatie "colours of life" said...

Diana....Happy borthday to ur blog....truskan dgn entry2...mak suker...

psst: nak tau shorcut ke Banting..lalu jenjarom ka? nanti akak YM.