Sunday, February 1, 2009

~ Hujung Minggu ~

biggrin kejap jer dah hari ahad .. hari nie kami di rumah mengumpul barang2 lama mcm kertas, botol plastik, barang2 yg rosak utk dihtr ke tmpt recycle .. nasib baik ada troli utk mengangkut segala sampah sarap tue .. yg lawaknyer sampah punyalah byk .. tp dpt RM6 jer .. adeh .. sabo je lah ... after zuhur barulah kami keluar lunch di luar .... otw balik singgah bandar klang beli ayam di pasar klang .. ronda2 sekeliling tue carik goreng pisang .. hu..hu ..hampeh takder pulak .. malas plk nk ke shah alam semata-mata goreng pisang jer .. so balik rumah terus .. kami layan tido sampai ke petang ..he.he..

mrgreen bangun2 before maghrib tue terus siapkan mkn mlm dan siapkan beg bekal utk ke ofis esok ..he..he.. dlm beg bekal tue ada mcm2 tau ..ada milo, gula, biskut..he..he.. senang bawak siap2 ... jimat sket... malam tu layan novel baru "Andai itu Takdirnya " ... korang tau pylah best novel yg direkomen eyzzah nie lebih best dari novel ombak rindu .. bicara hati yg femes tue .. kita baca smp bengkak mata ..merah..berair hidung sumer ... BESTTT SGT2 ... MUST BUY + MUST HAVE + MUST READ .. sumer ada wink


3 comments:

mica@tetty said...

kak dah lama beli..buku tu..mmg beli.baca berulang kali ttp rasa feel dia..heheh sedih tau

Cutie Pie Lulabi said...

Salam kak diana,

saya pun dah bace buku ANDAI ITU TAKDIRNYA adehhh rasanye ada 5,6 kali gak nanges..mmg best la..mmg kalah ombak rindu ape sume..

m'Z faRa.. said...

dah adew..
sangat besh dr yang lain2..