Friday, March 6, 2009

Echo Park@SACC Mall

biggrin petang semalam lepas keje .. me & hubby ke SACC Mall .. plan asal nk byr bil maxis jer .. sambil2 tue jln2 dlm mall tue ... singgah MPH beli novels yg member2 online recommend .. tp tak beli2 dari bulan lepas .. pastu singgah Bodyshop beli my born lippy yg dah nk habis .. oh yer Body shop skrg menyokong ke arah hijaukan bumi .. x der plastik2 bagai .. lps bayar terus masuk brg yg dibeli dlm handbeg jer mrgreen
my novels & lip balm
cool sebelum balik me & hubby masuk satu outlet baru bukak nie ... kedai EchoPark .. siap ada SALES tue ..buy one FREE one .. katalah korang beli baju @ jeans .. korang dpt lagi satu barang FREE (kecuali kasut lah) + FREE signup membership mrgreen
sales end 10 Mac 2009
hubby tgh borak2 dgn owner

lol sambil2 hubby pilih jeans .. dtg sorg guy nie .. baik jer peramah .. dlm hati kita "eh mcm kenal la mamat nie .. mcm artis kumpulan ruffedge tue .." .. pastu masa hubby msuk fitting rooms kita tanya kt staff situ "dik lelaki td tue muka dia mcm salah sorg ahli kump. ruffedge tu " sekali staff tu jawab .." aah .. mmg dialah tue .. dia owner kedai nie .. dia satu2nya owner melayu francais echo park nie .. yg lain sumernya cina ... "
hubby and azan ruffedge
biggrin kagum..kagum .. azan nie merendah diri sgt2 orangnya .. dia kata sambutan yg diterima dari pelanggan perempuan sgt2 menggalakkan .. so in future dia akan tambah koleksi pakaian perempuan plk ... yg bestnya azan nie siap explain koleksi2 yg ada dlm kedai dia .. siap nk balik tue mintak bergambar dgn dia nk masukkan dlm my blog mrgreen ... mmg azan nie peramah sgt2 ... clients2 yg jalan luar kedai dia tue dia boleh sempat lambai2 tgn lagie ..he..he lol bagus py marketing nie .. baguslah .. harapnya bizz dia akan semakin maju ... dan dia akan meneruskan keramahan dia tue .. jgn sekerat jln pulak ... lepas borak2 dgn azan almost 1/2 jam kami pun bergerak nk balik umh .. sebelum balik tue azan siap jemput kami dtg masa 28hb jam 3 petang sempena official launching butik dia cool
siap buat tanda baikk punyeee mrgreen
biggrin oh ya pada yg belum pegi tue .. sila .. silakan lawat butik azan nie di SACC mall , ground gloor .. sederet dgn memory lane tue .. betul2 berdepan dgn kedai BATA ... oh yer Promosi buy one + free one + free membership nie until 10 hb Mac sahaja .. so cepat ..cepat ..mrgreen
jeans hubby RM129.90 + free baju kemeja + free membership

azan ruffedge @ large image

17 comments:

NUR ZIHAN NASZERI said...

sacc tu sekali je kite penah jejak di
tu pon last ramadhan..sebab kunun2 nak cari baju raya ready made
echo park yg azan ni punye tak perasan side mane..
ke baru bukak lagi..

bagos die ni bisnes

SyaNa said...

ok la kn..buy 1 free 1..
RM129 tu dpt jeans + shirt..mmg berbaloi betol..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zihan > baru jer bukak butik nie .. dlm this weeks kalau x silap ..

Syana > cpt2 syana .. sales smp 10 hb ni jer ;-)

~Eila @ Along~ said...

diana..nak pegila nanti..syoknye beli dgn harga berbaloi...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eila > sila..sila pegi .. sales habis 10 hb nie ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
ramai erk yg beli novel ni..
best ke...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Fieza > ramai kta best .. tp novel tajuk "Andai itu takdirnya " BESTTTTTTTTTT GILERRRRRR ;-)

eza said...

huh...ni yang wat aku jeles ni.leh sempat lagi laki ko bergambar ngan azan tu....

hacienda said...

nk tmbh rezeki dgn biz..alhamdulillah anak melayu semakin maju

TEACHER OF SOMEONE said...

bagus...bagus...dh beli novel tu...
mmg best sangat...xrugi beli...
hehehe

linahilmin said...

x penah jejak sacc mall :(

kita pun baru beli novel yg aritu u promote...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

kak tgk diana mmg suker baca novel mesti dah byk koleksi..

jarang betul masuk kat sacc mall tue..
wah kemain lg sempat lg bergambo..nanti kalo pegi lg kirim slm kat mamat tu yer..kekekekkeke..

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah..cam best jer..pakej yang menarik ler....

Anne Zain said...

wahh..untungnyer kan...dgn harga 129.9 tu dpt free kemeja...i likeee...sib bek jauh..hihi

p-na mama oja said...

novel tu keluaran mana tuh? tgk cover cam alaf21 jer...

~hubby p-na keja kt alaf21~

alizmiealya said...

sis..ngk dalam pic cm smart2 je baju ngn suor kt echo tu..nk2 pants putih kt 3rd pic tu..hihi..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Hasnidar > mari sokong anak melayuu ;-)

Noor > best kan baca ;-)

Lina > jgn lupa beli k

kak mala > kalau novel yg member2 rekomen ..sure beli

Ijan > pegi jgn x pegi ..

anne > alahai jauh yer

pna > aah novel alaf 21 ..wah dpt less nieee ;-)

aliz > he..he .. TQ aliz ..suar putih tue cantik ..tp tuk lelaki ler ;-)