Sunday, March 8, 2009

Jom Merajuk ;-)

biggrin bila tgk gmbr2 nie .. rasa nak gelak pun ada ... rasa kesian pun ada ... tp tak tahan sgt nk share dgn korang .. mcm2 ragam & ekspresi muka anak2 time dorg merajuk lepas kena marah ... time nie mmg adam betul-betul lps kena marah ... evil mana taknya .. dia tgk iklan apa tah kt TV .. dia ambik my Mango perfume disemburnya dlm mulut .. apa igt ini air oren ker .. mmg haruslah kena panggg sekalie .. tak pernah2 adam nie usik barang2 kt kabinet makeup tue .. tiba2 hari tue dia jd over plk ... haaa kan terlebih sudahhh kena mrgreen

.. kesat2 air mata sket ..

muka kontrol macho .. fokus pada channel 613

last sekalie .. buat muka comel tanda simpati mrgreen

5 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

comel jer adam buat muka mcm tu...
hehehe...
bdk2 ni mmg suka sgt tiru bnda yg diorg tgk...xkira la elok ke x ;-P

eza said...

hahaha...bila diana cite pasal adam usik barang2 diana,trus teringat kat anak2 ku jua....
dah banyak lipstick ku rosak sebab budak-budak berdua tu...maka panggg gak ler menyinggah...

hacienda said...

ala..cutenye...makin besar makin pnjg akalnye ek

ezrina said...

alololoh..shian dia...
budak2 tgh agresif time2 mcn ni kan Diana...

sama dgn Qistina... mmg kena gak dia kalau dia tetiba over acting...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

style adam silang kaki sama dgn si Aisy mesti buat camtu kalo tgk tv, tido ker mesti kaki nak silang mcm tu..