Thursday, April 30, 2009

Happy Holidays ;-)

biggrin nie amik masa lunch break updates blog yer .. malam tadi lps keje kami terus gerak k eumh FIL kat gombak.. coz FIL & MIL akan travel ke Padang, Indonesia smp hari ahad .. flight dorg pkl 2 ptg hari nie .. so mlm tadi SIL (Didie) & abah belanja dinner kt restoran area rumah jer .. lps makan kami balik umh .. layan borak2 sambil tgk citer house of wax .. almost pkl 12 tue sumer zzzz .. tido ... awal2 pagi lps subuh .. me, hubby & adam bertolak ke ofis dari gombak .. kami keluar rumah abah pkl 6.45am .. jln jem skit kt area dpn PWTC tue .. lps kami msk NKVE terus jln clear .. smp ofis ngam2 pkl 7.45am .. doakan FIL & MIL selamat pulang ahad ini yer smile .. yeayyy!! esok cutie panjang .. plan utk cutie nie .. kemas rumah, settlekan laundry pastu kami plan nak ke the gardens .. nak carikan beg baby yg diidam2kan oleh SIL .. if ada rezekie hopefully beg itu still ada lagie .. ok semua pada mereka2 golongan pekerja "Selamat Hari Pekerja" .. selamat bercutie ... take care ok wink
selamat bercutie semua wink
picture taken from HERE

7 comments:

Mrs LVoe said...

slmat bcuti sis. sha dok umah & jalan2 gn family je.

CT NORAMIZA said...

selamat bercuti diana. rasa rugi lak x plan betul2 nak pegi mana2. td call hotel kat pd, dah fully booked, nape lah last2 minute baru ingat.

ada cadangan x mana nak pegi jalan2 yg best2 sket, boringlah asyik berkunjung ke shopping mall :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sha > best apa cuti2 with family ;-)

CT > gi la genting .. main2 indoor ker .. sure budak2 & org besar pun suka ..sejukkkk tue ;-)

bOnda said...

selamat bercuti =)
and selamat hari buruh (yaaa saya buruh..) =p

TEACHER OF SOMEONE said...

selamat hari pekerja dan selamat bercuti ;-)

lady D said...

happy holiday semua......waaa....xsabarnye sy nak bercuti gak....nak balik kampung....lame gile takj balik kampung..excitednyeeeeeeeeee

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Bonda > selamat bercutie juga bonda ..samlah kita bonda ;-)

noor > TQ noor ;-)

lady D > selamat kebali bekerja juga ;-)