Monday, April 6, 2009

Updates Keadaan Ayah

arrow semalam kita cutie .. ambik cutie masa dpt cutie free keje hr ahad hari tue ..petang tue me, adam & FIL siap2 ke HTAR, Klang .. ayah telah ditransfer ke HTAR, klang Wad 8B ... semalam juga dr. pakar bawak masuk ayah ke OT .. dr. pakar nak ambik sample dari kaki ayah yg bengkak itu .. mkn pun ayah x selera sgt .. hubby htr juga makanan mcm satay kot2 ayah selera skit .. tp ayah mkn dlm 2-3 cucuk jer ... mama & my sis serta keluarga shah alam gilir2 jaga ayah .. doakan ayah cepat sembuh .. terima kasih pada semua yg sama2 mendoakan ayah kita .. sgt2 terharu dgn support dan doa kalian .. wink

10 comments:

~Eila @ Along~ said...

eila doakan ayah diana cepat sembuh...hadapi ujian Tuhan ni dengan tabah ye...

eza said...

Ya Allah...sedey nyer dengar keadaan pakcik misai ni...
sabar yer diana....moga diana sekeluarga kuat semangat dalam menempuh dugaan dari Yang Maha Esa

:: AYU AYUMiE :: said...

sedihnya tgk...semoga uncle cepat sembuh... tapi, uncle mesti happy sbb bakal dpt cucu lagi....;P

mazzura said...

semoga ayah diana cepat sembuh ye dan sihat macam dulu2.. :)

M@L@ said...

cuma yg dpt akak ckp kat sini semoga ayah adik sihat seperti biasa..semoga mak & keluarga adik tabah & sabar yer.. insyallah ayah adik akan sihat..

Ayu Jaffar said...

Semoga ayah diana cepat sembuh...amin!

alizmiealya said...

Aliz doakan semoga ayah kak d cepat sembuh..Amin..

amydaud said...

semoga cepat sembuh n berselera makan semula...

TEACHER OF SOMEONE said...

semoga ayah akak cepat sembuh...

cujie said...

moga takde pape la tu kan diana...

kita tak boleh tgk gambar ayah diana atas katil tu... cepat je ingatan ni melayang...