Monday, May 11, 2009

Hot FM Mini Jam

arrow 9 Mei 2009, sabtu :
biggrin salah satu tips theraphy utk bg BP turun adalah dgn bershopping mrgreen ... he..he.. tak delah .. lps keje petang sabtu tue hubby ajak kami ke Jusco Bkt Tinggi .. nak survey brg rumah skit .. lagi pun kt JJ bkt tinggi ada Hot FM Mini Jam .. tp bila kami sampai konsert dah habis dah pun .. even konsert dah habis masih ramai lg org berlegar2 kat area backstage .. nak bergambar & posing py pasal .. dgn husband mengusung our DSLR tue .. dpt lah juga kita & adam posing2 dgn kieran & FBI .. cuma kena selamba redah org ramai2 tue & kena selamba jugak mintak izin nak bergambo .. kalau tak melepas laaaa mrgreen

kieran, me & Adam

me, adam & FBI

adam siap salam tgn FBI tue mrgreen

ikhwan@ Bong HotFM

bunkface

13 comments:

hacienda said...

jumpe artis je adam ek... kite suke dgr kiran

shiemz said...

wah besh..besh... dlm ngandung2 tue leh lak g tmp ghamai2 tue ek diana... hahah... siap bergambar tue... :D

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hasnidar > kieran peramah sgt2

shiemz > he..he.. selamba jer aku redah org ramai2 tue ..he..he..

CT NORAMIZA said...

chewah, anak beranak bergambar ngan artis, glamor gitu :) ihikkkssss

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

CT > he..he.. sekalie sekala dpt jumpa ;-)

maria said...

diana, wah wah, larat jgk berjalan eh.. kalau maria sure pengsan dah ni.. kita Hb rendah..

mazzura said...

kita minat kat fbi ngan kieran..fafau xdpt bergambar ke?

M@L@ said...

nape akak tak tau... kalo tak leh pegi tgk..mesti ramai nyer....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

maria > samalah kita .. larat lg jalan2 nieh ;-)

zura > time kita smp fafau takder pulak

kak mala > ada kak kt radio war2kan dah ;-)

mama tisya said...

sempt posing ngan kieran &fbi lg ye diana..br je lastweek nmpk kieran aritu kt ou

Mrs LVoe said...

bseri2 sha tgok muka akak :-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eryn > he.. he.. itu jer penyampai radio yg ada ..yg lain dah balik kot ;-)

sha > he..he. seri di waktu petang tue sha.. TQ ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

tak pergi pon...
anak buah je yg pergi..hihi