Wednesday, February 24, 2010

kembali ;-)

biggrin i'm safely back ... aminnn ... alhamdulillah ... kembali semula ke shah alam slps 4 hari berseminar di Hotel UiTM, Dungun@Terengganu .. overall kursus yg menarik .. byk ilmu baru + kawan2 baru yg hadir .. walaupun perjalanan balik yg agak scary time nak landing LCCT siap mengucap bagai ler.. hu..hu..hu.. confused aktiviti spjg seminar mmg penuh jadual.. tapi sempat juga round2 bandar KT berulang-lang kali smp puas hatie ..he..he.... so korang layanjelah gmbr2 spjg di sana yer mrgreen .. gmbr byk giler ... tp jenuh nak edit semua .. tayang skit jelah yer lol

LCCT@7.05am > Kuala Terengganu@8.05am
ronda2 bandar KT.. WAJIB singgah pasar payang yg femes itu
scenery sekitar KT yg aman.. permai dan menarik
cuci2 mata di butik batik
gambr2 spjg berseminar
sempat jumpa mybestfren radiey kat airport mrgreen

11 comments:

CT NORAMIZA said...

wahhh diana, bestnya shopping, ok gak kan sesekali keluar dr kl berseminar/kursus, hilang tension :)

SyaNa said...

ermm aku ni dok tgk je la org gi kursus sana sini
sonok la wey..

linahilmin said...

mesti sampai je umah terus gomol anak2 puas2 kan!
tengok t'ganu je terus ingat kepok lekor yg yummy!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

CT > since keje baru kali nie ada seminar pustakawan nie .. terus teruja nak join ... mmg best ;-)

syana > bkn selalu kursus lua KL nie ;-)

lina > betul2 .. mmg rindu gilerrrrrrrrr

ijan@2 said...

Diana..shopping per jer kat sane???

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

shopping keropok + brg2 mkn ..itu jer yg murah ..compare batik terengganu ..takuts tgk hargaaa ;-)

Nana said...

beznye g kusus kita xpenah pon co anto kusus mana2 kusus dlm opis je hehe xbli kopok leko ke

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > kopok lekor beli Rm5 jer .. tp tak sempat goreng lagi ;-)

lia said...

lia kepingin makan sotong goreng tepung he3... kat teluk ketapang.. mmg best gler...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lia > kita mkn kt area dungun tu .. itu pun boss2 tapaukan .. tak smpt nak singgah mkn kt rest@kedai2 dia

Nina Rizwina said...

bestnye dapat gi kursus..sambil jalan2 shopping...tak penah pun dapat kursus/seminar gini...:(