Saturday, March 27, 2010

Duty@Saturday ;-)

biggrin aku disini awal pagi ini .. @ my ofis ... duty di hari sabtu from 8am until 5 ptg .. suppose aku duty 4hb april nie tp aku tukar dgn ofismates lain coz nak bg sama dgn hari yg huby keje ari sabtu gaks (thanks kengkawan yg memahami) ... so awal2 pagi dlm pkl 7.15am kuar dari rumah bersama2 hubby coz dia pun keje hari nie .. kuar2 kat jalan tgk kawasan sekeliling rumah mcm berada di genting + cameron .. berkabus memenuhi jalan .. feels kejap berada di genting yer .. smp2 ofis lps punch-in pegi breakfast kejap .. terus masuk keje @reference desk .. suasana pagi nie tak ramai sgt stdnt dtg ke library .. maybe tgh hari ke petang nanti baru ramai .. al-maklum skrg kan tgh exam week .. so pada korang yg sedang lepak2 kt rumah tue have a nice weekend ya biggrin
sejuk & berkabus mcm kt genting

5 comments:

Nana said...

umah kat mana ek?puncak alam ke?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > ahh pck alam ..camner tau ;-)

mama_umar said...

heheh,kdg rase best gak kuar time org x rmi kt jln,lenganggg je pastu udara pon mcm segarr je kan

Nana said...

rasa mcm penah terbaca pastu kan aritu ada pegi puncak alam mak aih..jauhnye ek rupa2nya puncak alam tu siap ada UITM kat situ kan

Fynnaz said...

Sejuknya tgk. Suka!