Wednesday, March 31, 2010

Smile ;-)

lol setelah menyepi selama dua hari .. saja up gmbr dorg berdua nie .. Double A .. he..he.. (mcm afne ada double H mrgreen ) .. bila tgk gmbr dorg berdua senyum lebar nie mcm ada persamaan .. tp ada beza skit2 .. gmbr kiri tu adam umo 2 bulan .. gmbr aidil yg kanan tu plk umor 4 bln .. aidil nie susah beno nak senyum + gelak ada bunyik .. mahal kot bunyi gelak tue .. kalau dia sengih nmpk senyum jer ... nak buat dia gelak senyum senang jer .. suruh ler adam main cak2 ker .. agah2 dia ker .. confirm dia akan senyum heppi jer lol

11 comments:

eina said...

Diana...yang si adik tu senyum lagi manis laa...patut la susah nak senyum...that my opinion..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

eina > tak tau ko ada blog .. tq yer jenguk blog aku .. itu ler yg adik mahal beno senyum dia ;-)

Fynnaz said...

Aidil sama dengan Nabeel! Susah nak dgr dia gelak besar! Dia controllll jer. Masa dia baby kitorg dok ckp gelak ler betul2. Geram jer!

Anyway Aidil comey nyerrr!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

fynn > maybe ank yg 2nd nie pemalu shy2 cat kot fynn .. thanks a lot ;-)

~ana~ said...

apa2pun, dua-dua comel...:)

~ana~ said...

apa2pun, dua-dua comel...:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > thankssssssssssss ;-)

Nana said...

macam paper double A la plak hahahha
ala somei2

Afne said...

patut le tersedak disebut2 hehe

diana, aidil mcm haziq jugak. susahhhhhhhhhh nk senyum/mengekek bila diagah. tp muka serius dia tu mmg buat afne tingat selalu kt ayah nya. yg peliknya, haziq ni nk senyum tgk org jugak yg mengagah. ada setengah tu dia trs cebik nangis. ada setengah tu leh ketawa lak.

hana? mcm adam la.. sengih manjang.

mama_umar said...

mmg ade persamaan kann,zt pon klu tgk gamba umar yg mase baby suke sgt sbb ala2 kembar gitu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > ha..ha.. papaer double A yer nana ;-)

afne > he..he.. mmg berbeza la anak2 kita nieh afne ;-)

zetty > mcm kembar pun iye kan ;-)