Monday, April 26, 2010

macam-macam

arrow kami selamat smp di pck alam jam 2am pagi td .. bertolak balik almost pkl 9.30mlm .. selepas dinner @ satay Jaya yg agak femes di kulim .. he..he.. TQ abah & mama .. kali ni kami balik dgn FIL sekali .. jalan mmg clear .. x byk kete .. tp cuaca hujan lagie ... mmg musim hujan ker skrg nieh rolleyes ... so hubby drive kete dlm kelajuan yg normal mrgreen ..pagi nie igt nak amik cuti (CTR).. cuti tanpa rekod sebab ada duty masa weekend bln lps .. tp CANCEL .. sebabnya macam2 perkara tak settle lagie :-
- research proposal yg tunggang langgang ..huk..huk..hukcry
- preparation utk interview khamis nieh lagi rolleyes
- e-filling yg tak hantar lagi confused

arrow Kesudahannya .. aku yang jiwa kacau ler hari nie ..hu..hu..huk..huk cry

5 comments:

Aini said...

erk... memang jiwa kacau tuh!!

cepat siapkan e-filing.. the clock is ticking...

and good luck for your interview itewwww... ;).

lia said...

next year kena wat e-filing cpt2 la ni.. kang jiwa kacau kali ke-d next year...

Mrs.Nury said...

take it easy babes...still got time smp dis friday.Sian u..

~ana~ said...

adoi...e filing kita pun dah brp hari dah asyik tertangguh nak buat..hu3x...

gud luck for ur interview ya...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aini > itu ler ..nebesssss nak siapkan proposal nieh ;-)

lia > itu ler .. buat awal2 ;-)

nury > slow2 kejar dateline ;-)

ana > tak gfhm bab nak isi yg cukai perumahan tue .. peningg .. thanks yer ;-)