Tuesday, April 20, 2010

Thanks Haza ;-)



biggrin sape yg dah beli mag pa & ma bulan mei nieh ???? nie sumer gara2 info dari haza yg sgt baik hati dan lemah lembut orgnya smile .. kalau tak sure terlupa nak beli mag ni ..he..he..mrgreen lps maghrib semalam dari ofis terus shoot ke Tmn Puncak Jalil .. pulangkan Spectra-3 yg dipinjam utk trial test dari haza .. suka bangat dgn pump nieh lol ..thanks a lot haza .. bg kita merasa try pump nie since 28 mac lepas ... pada yg tak tau .. haza nie adalah bizz partner lunatots .. dah mmg well known about breastfeeding & cloth diaper yg sgt2 comei & cute .. pada momies2 or mommies to be yg berminat korang boleh jenguk web bizz haza at this LINK .. jgn risau .. haza siap ada buat skim kutu ansuran lagie wink

10 comments:

SyaNa said...

ala tak beli lg bln ni..
tq diana..aku mmg tgh survey CD

mama_umar said...

diana,aku br beli jugak las week,tgh test spectra 3 ke? so how?how?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana > roger aku weh psl cd nieh .. ;-)

zetty > ok pakai spectra .. dari tak kuar any drops susu .. berjaya kuar beberapa drops ;-)

~ana~ said...

eh...kita x beli pun lg pa n ma bln mei..hu3x...ada ke x lg kat mynews.com kat ofis ni..selalu je cpt sold out...

best nya kak dpt test pump..spectra 3 lg tuh..

Aini said...

baru jer beli pa & ma last sunday.. but, tak sempat pun nak baca lagi...

mrs shaifull said...

d, best x pa&ma yg mei ni? dah lama x beli gara2 dah x de baby, cuma ada budak masam tu je :)

mar!ahaf!z said...

belum beli.. cover menarik :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > kita beli kt kedai mag rnr .. ok ler byk lagie .. cpt ana .. mmg bestttttttttttttttttt s3 tue ;-)

aini > slow2 baca yer ;-)

ct > bulan nie besttttttttttttttt ;-)

maria > cepattttt sambar ;-)

lady D said...

link xle bukak:(

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

d > link mana yg x leh bukak .. nanti kita bg ;-)