Friday, April 2, 2010

~ Today ~

feeling jd model kejap (hari nie aku pakai bj sama dgn gambo) mrgreen
biggrin fynn sorg yg perasan .. asal aku updates entry baru semua tajuk entry nak dibubuh icon smiley tue .. heh..heh.. cam terbiasa plk .. hari nie sedikit busy .. my dept. busy buat persiapan & preparation utk Bengkel Metadata yg akan berlangsung 5-7 hb depan .. doa sgt2 agar bengkel akan berjalan dgn lancarnya ... oh yer .. mulai bulan April ni aku dah pilih option waktu anjal @waktu kerja beperingkat .. selalu normal kita keje masuk pkl 8 until 5 .. at my dept .. aku sorg yg pilih waktu keje pkl 8.30-5.30 .. lagi pula hubby py time keje 9-6 .. so time pagi tue tak ler kami terkejar2 sgt .. tak plan lagi agenda utk hari ahad nie .. if takder apa2 nak balik umh my mom@kg. Jenjarom .. have a great weekend to all my friends wink

cry Al=Fatihah to Allahyarham Din Beramboi cry

6 comments:

Mrs.Nury said...

Dah gaya model la awk diana heheee anyway cantik wajah baru umah ni.Kite suker byk betul link2 yg bleh dilawati.Tp camnr nk add pelbagai link tu?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nury > thanks dear .. add link yg mana satu yer???

Fynnaz said...

Hehe tu lah pasan dah =)

~ Lady ell ~ said...

gambo ni dulu dh penah tengok..tp baju tu bleh muat lagi ekk diana..kiranya u ni slim lagi..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

fynn > he..he ..he.. ;-)

ell > ha..ha.. slim part lain ..tp perut tue ttp x leh sorok ..hu..hu..hu ;-(

gEe said...

haah ..dh cm model..tkpe pelan2 kayuh..psti bleh slim..or jika lmbt no nk nmpk slim..brfikir la secara positif..yg kite ni bleh brgaya in so many way :) tul tk?...jgn igt org slim aje bleh brgaya :P
(hehe ayat dr seorg yg tk dpt nk kurus..hehehe)