Monday, April 12, 2010

weekend Movie ;-)


biggrin weekend lepas kami habiskan masa melayan beberapa DVD .. Paranormal Activity & The Hurt Locker .. PA tue tgk dari awal smp habis .. kalau tak silap citer nie kisah benar .. mmg betul x boleh tgk citer nie sorg2 .. berdiri bulu tengkuk confused.. cuma bab ending citer nie mmg misteri selamanya ... ishh ... korang tgk lah nanti yer ... THL plk tgk setengah jalan jer .. sebabnya mata dah tahap gaban ngantuk ..ha..ha..ha.. hubbyku yg tgk smp habis mrgreen oh yer .. lupa pulak nak suggest pada peminat2 hero Rajnikanth mcm aku nieh (ada ker geng??) .. he..he.. korang WAJIB tgk citer 'Sivaji The Boss' .. seriess bestt bangat .. walau pun time part lagu2 dgn menari2 tue pjg berjela (harus ler diforwardkan cepat2 coz tak fhm kan) .. dlm citer nie Rajnikanth tetiba jadi lebih cerah & putih lol .. jalan citernya SUPERBBB!! .. pada yg bkn peminat genre movie cam ginie .. x per .. x paksa korg tgk .. tp aku adalah peminat setia hero Rajnikanth nieh .. he..he..he.. masa carik dvd nieh STB nieh lama giler baru ada .. asal pegi jer kedai asyik sold out memanjang .. merata2 kedai dvd mencarik .. finally baru jumpa = PUAS HATIE mrgreen

14 comments:

Nana said...

alamak cite antu ek hehe mmg diharamkan kt umah pasal dok ber2 je kan mmg xlayan cite antu
lgpun xmau ajar damia tgk nanti dia takut

ayien78 said...

diana..tu citer fevret ayien tu...siap paksa maid tgk sama2 sbb seram giler....
paling best masa part benda tu jln atas bedak tu kan????
giler citer tu cuma kalau tk salah dlm internet kata laki tu mati n pompuan tu smpi sudah tak dpt di kesan....

~Eila @ Along~ said...

citer tu best..
eila kan suke tgk2 citer antu..
mmg real kan...
antu tu naper ntah tkmo lepaskan die..
isk mmg seram betul..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > kena tgk time damia tido ler gayanyer ;-)

ayien > itu ler psl .. tp part yg pompuan tu kena tarik .. series seram .. mmg endingnya lelaki tu mati kena tikam pompuan tu plk menghilang ;-(

eila > itu ler .. naper tah antu tue mmg aim pompuan tue .. sian endingnya

SyaNa said...

ari tu gi cari DVD kt uptown dsara
plan nk tgk cerita antu, tp di larang keras oleh suami
hahaaa
last2 pilih cerita Australia
aku mmg suke cerita antu.lama tak tgk

*suami aku suke padayapa tu..

mrs shaifull said...

org nama diana ni mmg minat hero sivaji the boss ni kot :) hehehe mcm nak carik je Sivaji The Boss ni :)

~ana~ said...

Kita x berani la tgk cite2 seram ni..pas tgk mesti terbayang2 je kat dlm umah tu..heh3x

Afne said...

diana, sejak ber3 sampai ber4 ni afne pn buat movie marathon tp dvd je la hahahaaaa

ehh rajnikanth.. hero tamil kegemaran eddy! harus bgtau dia ni. afne pn suka klu ada filem2 rajnikanth kt tv hehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana > syana wajib rekemen kt syarul citer sivaji the boss nieh ;-)

CT > yer ker ada geng .. harusss gi carik dvdnya ni tau ;-)

ana > mlm td tido pun terbyg2 ..lagi ler citer nie dari kisah benar iskkk

afne > itu ler maraton dvd kan .. wahhhhhx sangka ada geng yg minat rajnikanth ;-)

:: vErde+hAzizi :: said...

owh i pon kene paksa ngan my brother tgk cite paranormal activity tue...hampeh kan part yg last mase die baling tue...benci terkejut! muahahahah

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

verde > sian ending jd gitu .. adehh ;-(

zailamohamad said...

zaila lama dah xtengok DVD sebab DVD player dah jahanam dibuat oleh anak2;D

mama_umar said...

dah lame x on dvd nih,takut kang jam plak dvd tu,hahaha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zaila > alahai ... kena beli baru tue ;-)

zetty > harus panaskan dvd yg lama x berasap tue .. heh..heh ;-)