Thursday, June 24, 2010

Kembali ;-)

biggrin salam semua kawan2 ... rindu semua sgt2 .. especially buah2 hati ku yg ditinggalkan sejak Isnin lepas .. alhamdulillah program yg dirancang telah berjalan dgn suksess gitu .. terima kasih pada kawan2 yg sama2 membantu & support lol .. tak smpt nak updates gmbr & citer pjg lebar .. nak jenguk & komen blog kawan2 lain pun x smpt .. i have to settle keje2 ofis yg urgent .. oh psl ofis kena citer kat entry lain plk nantie cool.. so korang layan jelah gmbr tuan rumah bersama dua hero2nya nie masa pegi kenduri kawin di tjg. karang awal bln jun ... gigih aku dukung dua hero tue kiri dan kananmrgreen

14 comments:

hacienda said...

huhu.. larat diana dukung 2 skali hero..santekla tudung syria tu..nk beli gak le..sesuai ke muke kite yg bollatt ni

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

has > gigih tue dukung dua2 .. larat gaks .. try ler beli .. kita pun mula2 rasa cam xsesuwai .. lelama pakai selesa ;-)

Fiza's said...

lovingnyer..... sweet la gambar nie... larat yer diana dukung.. sy dukung akma pun dah nak tercungap ehee

zai@umiaiman said...

hr ni ke gi jengka tu.. moga berjaya.. bestnyer kat sana wat program cm ginie...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

fieza > mengah2 gak dukung dua2 hero nieh ;-)

zai > sukses program kt jengka ..aminnn ;-)

~ana~ said...

selamat kembali kak,

sweet gmbr nih..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > TQ ana ... smpt pose kejap dlm panas2 kt sawah tue ;-)

ann @ hatiberbunga said...

welcome back, dear!

** atie + aisyah ** said...

welkam back sis... amboi, kuatnye dukung 2 hero skali.. cunla akak pakai tudung ni

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ann > kembali menjadi blogger tegar ;-)

atie > gagah dukung dua2 tueh ... TQ atie .. bertukar imej jap ;-)

mar!ahaf!z said...

keibuan sungguh pic ni :) maria sukee..

::@.L.I.N:: said...

dah besar budak berdua tu..hero2 diana

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

maria > aisehhhh terharuuuuu ;-)

lin > he..he... dah makin besar nieh mcm2 perangai ;-)

zailamohamad said...

suka bila tengok muka anak-anak teruja nampak kita kan;)
rasa bertuahnya menjadi seorang ibu