Wednesday, June 30, 2010

Macaroon & Red Velvet@Whisk, Empire Mall


biggrin gara2 terpengaruh dgn blog hanis haizi .. berkobar2 gigih mencari macaroons & red valvet kek .... mmg sedappppppppppppp gilerrrr2... tak reti nak citer dgn details rasa dia mcm mana .. memang berbaloi2 penantian selama 3 jam kt dlm empire mall tue ... semata2 utk beli 2 benda itumrgreen ... pada preggy2 mommies .. confirm korang akan craving bangat ... cepatt serbu Whisk Espresso Bar / Bake Shop@Empire Gallery, Subang (owner cafe nie Malays .. baik peramah sgt2 cool) ... pada yg baru jer smp2 kat empire mall tue .. korang terus terjah cafe whisk kt ground floor .. booking order siap2 dan tinggalkan nama & no. hp .. al-maklum red valvet kek & macaroons nie mendapat sambutan yg hangat sangat2 .. bak kata owner cafe tue ... kesian datang jauh2 tp hampa jer .. nanti bila macaroons & kek tue dah ada .. staf whisk nie akan call korang inform .. baik punya service mrgreen
macaroons & red velvet kek yg seriusss sedapmrgreen

19 comments:

SyaNa said...

dianaaaaaaaaaaa
huwaaa aku nak da lama da macaroon ni
tapi tak reti mau cr mana
ni kt celah mana mall ni??

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana > hala jln nak ke subang parade tue .. betul2 belakang fitness first & maybank .. mall baru nieh ;-)

mama_umar_maryam said...

haa baru nk ckp, dulu syana yg carik kek comel nih..ni klu dah terkena sekali ni sure nk repeat 18x,hahahah

Afne said...

mmg nmpk menarikkkkkkkk

Aini said...

haih! memandangkan ramai yang kata sedap.. ni sah-sah nak kena terjah gaks ni... tapi, bilakah? huhuhu... maybe hujung minggu ini.. :p

~ana~ said...

erm...mcm sedap...mcm harus di cuba je..:)

saveme_zero said...

dapnyaaaaa.

Nana said...

wah..mcm bez je nih nanti nk try la hehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zetty > mmg kena repeattt

afne > sedapppppp ;-)

aini > pegiiiiiiiiii ;-)

ana > wajibbbbbbbbbbb try ;-)

sue > best bangat ;-)

nana > selamat mencuba ;-)

Che Ta said...

saya dah try kat stelle cafe and godiva pavilion, tp hanis kata here is the best so mmg kena cari laa! as for red velvet cake, so far the one kat Just heavenly, Pj is very the nice!!! sori saya lupa nama tempat tu, its a (quite) new mall kat sec 14 rasanya. kakak hanis penah ada entry pasal tempat tu.

mar!ahaf!z said...

ohh harus cuba jugak nii ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

che Ta > wahhhh byk tmpt ada yer .. TQ 4 the info .. tp area sec 14 tue x reti pegi ..takut sesat .. jadiah gi kt empire nieh.. senang nak pegi ;-)

maria > wajibbb tau ;-)

hacienda said...

nak jugak!!!!!!!!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

has > serbu whisk cepat ;-)

zailamohamad said...

zaila dok dgr nama je tapi tak pernah rasa..hermm, camne eh rasanya?? manis ke, masam ke??

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zaila > yg macaroons tu rasa manis2 .. sedapppp ..kek tu lak sedap sgt2 x manis sgt ;-)

iswatie "colours of life" said...

nak jugak macaroons nih...mula2 tgk blog verde n lps tuh blog hani lak..nakkkk...lompat2 gedik2 dah nih..slurppppppp

Maija's Classic Red Velvet said...

Salam, sedang ber-blogwalking and jumpa entry ni. Kalau sudi singgah la blog kami - www.maijacakes.blogspot.com - ;)

home-made red velvet cakes & cupcakes, ada promosi bulan februari! :D

Ain Sharifuddin said...

hey, harga macaroons tu brapa?