Tuesday, July 20, 2010

~ aiyoookkkkkk ~

confused erkssssss ... pencapaian aidil minggu lepas .. dia berjaya memanjat tangga sehingga separuh jalan ..sebelum nie setakat 1-2 anak tangga jer .... aiyokkkkkkk .. lepas nie memang kena buat road-block utk halang jalan naik ke atas tangga tue ... aiyohhh bisa bikin gue sakit jantung lorrr eek

14 comments:

as a.k.a axa87 said...

tegar betul si aidil ni.. belum setahun dah panjat tangga ni..hebat hebat..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

As > kami yg kagetttttt dibuatnya ;-0

hacienda said...

aidil aidil.. mencabar btl ek die.. mcm2 dh dicuba..penangan ade abg..progress berjalan cpt sgt kan..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

has > itu ler ... apa yg abg dia buat dia nak ikut jugak .. sabojelah ;-)

mamazana said...

waduh....

mmg kaget dibuatnya!!! udah bisa naikin tangga ya aidil!!! hahahaha...

anak no 2 mmg gitu... sgt berani + independent...

pasni mama leh la kurus sbb mengejar aidil..

IDA said...

aduhh mmg boleh skt jantung ni diana hehe..boy kan ginila kan

M@L@ said...

lorr.. dah pandai panjat tangga...penat lah mama nyer nanti..

~ana~ said...

waa...cepat betul aidil dah panjat tangga yea....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mamazana > itu ler .. mengikut abgnya asik turun naik tangga ...

ida > itu ler aktif sgt2

kak mala > dah buat road-block ..senang tak yah kejor2

ana > risau tue .. separuh tangga dah naik ...

Fynnaz said...

Selamat lah menjaga anak no 2 yg mmg terbukti lagi ligatssss hahaha.

mama_umar_maryam said...

samela dgn si maryam tecit ni diana,sbb ade 'idola' abg sorg tu,die pon igt die blh buat mcm abg die jugak..

Fiza's said...

wah, dah ada peningkatan eheee akma pun macam aidil jugak... abis semua tangga nak dipanjatnya.. dah 2 seminit pun x diam adeyyyyy

ann @ hatiberbunga said...

erk! sama ngan ayra dah start panjat tangga dah last week. huhu. lepas ni Aidil n Ayra mmg dah xleh tinggal tanpa pengawasan la yerk!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

fynn > itu ler terbuktiiiiiiii ;-)

zetty > itu ler ada idolaaaa mengikut mentor namanya ;-)

fiza > sabojelahkan fiza ;-)

ann > aiyakkkk .. kena jaga2 pas nie ann ;-)