Friday, July 2, 2010

Vaseline ;-)

biggrin fall in love dgn lotion baru from vaseline nih .. bau dia pun lembut sweet2 gitu .. tak kuat beriya .. just nice ... tgk iklan kt TV mcm menarik terus sambar masa beli brg dapur rumh ... ada few type lotion dia nieh cool.. dah test yg jenis lain tue .. sesuai jenis Total Moisture nieh .. sgt2 direkemen pada sesiapa yg rasa nak tukar new body lotion .. harga pun reasonable dlm below RM20 ( x ingat exact price) mrgreen

11 comments:

Nana said...

hehehe kuat btol pengaruh iklan tu telah bjaya membuatkan ko membelinye

Afne said...

afne blm pernah losyen dia tp beli lips punya bentuk tube tu.

~ana~ said...

akak ni bleh jd duta produk la...:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > itu ler ..aku dah terjebak

afne > best yer afne ... leh try nantie

ana > duta produk freee ;-)

::@.L.I.N:: said...

lotion ni memang bagus untuk kulit...smooth jerk...

gEe said...

kita pun guna lotion ni since last year..bau dia best!..mmg good for skin care..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alin > aahh ltk kt kulit smooth jer

gee > bau dia ada mcm bau tembikai skit ;-)

mar!ahaf!z said...

bab pakai lotion, lemah sket, kdg2 beli tp mesti tak pakai sampai abis.. hehe..

Zura Hasan said...

diana...sedap kan bau dia...kite tgh gune kaler pink punyer..mmg lembut giler bau dia...kalo pakai rase nk beradu mcm princess jek..hahahaha

shima said...

huhu mmg kuat terpengaruh ni..ni nnt ku pun terbeli sbb diana punya review..haha.mcm pad ari tu..dh try jugak..;p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zura > wahh ye ker .. nanti pasnie leh try kaler pink plk

shima > itu ler pengaruh iklan kuat betul ;-)