Tuesday, August 17, 2010

Segi Seri 3 in 1 Steamboat ;-)

biggrin Pada sesiapa yg berada dekat2 area shah alam, klang ... meh ler datang Segi Seri 3 in 1 Steamboat .. restoran nie berada betul2 kt bawah ofis hubby dan under company yg sama tmpt hubby keje cool .. terletak berdekatan deretan shoplot yg baru seksyen 23, shah alam ... jalan yg sama nak pegi uptown shah alam tue ... sebelum smp uptown .. korang akan jumpa bulatan ... dari situ dah boleh nampak ada deretan kedai2 baru bukak belah kiri tu kan ... haa kat situ ler restoran nih ... 20hb nie ofis hubby organize majlis berbuka utk staf mrgreen .. makanya kita pun dpt ler sama-sama berbuka kt sini ... menunya ada 3 set .. Steamboat, Buffet & BBQ .. makan smp pengsan .. memang puas hatie sgt2 lol .. yg bagusnya restoran nih siap ada mini surau sekalie .. so senang ler if nak solat siap2 kt situ smile .. jom jalan2 cari makan lol
Normal Price > Adult : RM25.50 / Kids : RM15.50
Ramadhan Price > Adult RM30 Kids 6-12 yrs RM16
price x includes 5% servis tax
no telefon : 03- 5542 4388

7 comments:

syariza09 said...

hohoho....windu ngan steamboat

~ana~ said...

erm..sedap nya...mkn steamboat....

as a.k.a axa87 said...

diana.. harga yang tertulis tu untuk sepanjang masa je ke atau utk ramadhan jer

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syariza> harus dtggg sini ;-)

ana > meh ler dtg ;-)

as > harga sepanjang masa tu .. cuma if bulan pose call awal reserve table ;-)

mrs shaifull said...

at last, blh gak lawat kawan2 sambil tinggal jejak, bestnya sekali sekala berbuka kat luar kan? mintak2 la kesihatan mengizinkan sblm akhir puasa, nak jugak berbuka kat luar :)

cintaKusayangMu said...

nmpk gaya cm best je ni...ni kena masukn dlm list utk iftar ngn hsbnd qis nnt ni..

adikrz said...

wah cam best jer ni..bleh laa booking tuk anniversary next week..