Tuesday, August 10, 2010

TQ Libresse ;-)

biggrin last month kita tgk ramai kawan2 blog register dpt free gift from libresse nih ... nak jugak joinnnnnn .. aminnnnnnnnnnn .. sabar daku menanti .. akhirnya semalam smp juga dah free sample yg ditunggu2 lol .. semua jenis adaaaa coz kita klik kat tiga2 ikon duta libresse tue nak try semua jenis yg ade..heh..heh.. tamak kan mrgreen... memang strategi yg bagus utk marketing & promo produk yg baru pada pengguna bila buat cam gini kan mrgreen ... so pada kengkawan yg belum lagi dapat free sample nieh .. cpt visit website LIBRESSE dan register cepatt!!! cool

8 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...dah dapat jugak ek...tahniah...tahniah...beh kan dapat barang free...

~ana~ said...

nak jugak..nak jugak...

~Eila @ Along~ said...

diana,
eila dah try pakai.. mmg best..
tp eila lebih selesa dgn anion pad..
lebih sihat.. :D

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ann > akhirnyaaa ;-)

ana > cpt register ;-)

eila > oh yer ker .. harus try nantie .. kt mana nak beli ;-)

mar!ahaf!z said...

done n received, excited gak tgk dia nyer wrapper tu kan..

happy!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

maria > i plk pandai pegi tinggalkan free gift nieh kt rumh mlm td.. suddenly bendera merah dtg .. adehhhh panik jap .. ;-)

iswatie "colours of life" said...

okeih dah request gak benda free nih.....kalu ada benda2 free lagik hebah2 kan yer

cintaKusayangMu said...

qis dh try libresse ni..tp jd xjatuh cinta sbb dia gel..huhuhu