Tuesday, November 2, 2010

Hot News

evil Entry yg memang sgt2 HOT ... mmg terkini sgt2 .. pagi tadi masa tgh bersiap2 ke ofis... tergerak hati nak timbang berat using my penimbang digital kat rumah .. terus capture gmbr sebagai bukti .. kalau ikut rekod ... 74.6KG nie kira berat yg paling maksimum pernah dicapai (tak masuk berat time preggy yer) ... kesimpulannya = padan muka akuuuuuuuuuuuuuuuuu = STRESS + TERTEKAN ..huwaaaaaaaaaaaaaaaaa ... cry

10 comments:

ciK mOt (",) said...

huhuhu...lebih kurang berat saya jek...
cuma kurang 3 kg...arghh...
bila nak dpat berat cam aank dara dulu ni..49kg...arghh...stressss

eLYies said...

la...awat ni diana..takpe..diet slow2 yer....

zan..betul ke kamoo berat cam gitu tolak 3? ....

SyaNa said...

xpe wey..moh kite diet
aku pn makin naik KG tu
huhu

mama_umar_maryam said...

diana..moh diet moh..huhu..

Ayu Nizam said...

huhu... kene usaha gigih tu nyah.. pakai tak PB? kene lenjan habis-habisan tuh... caiyok2!!!!

* dpt tak email i kat u? i send kat yahoo & gmail, tp gmail mcm tak dpt sent jerk.

makcikpc said...

sabar..teruskan usaha untuk makan yang sihat...untuk sihat..bukan makan yang tertentu untuk kurus....kurus tak semestinya sihat...gemuk tak semestinya tak sihat...

jangan stress....kadangkala stress menjadikan kita lapar...dan kita akan makan tak tentu hala.

b.O.n.d.a said...

sama dengan la tuh..
jOm kita dayet sama2!!!

linahilmin said...

tunggu i bersalin kita diet sama2 ehhh.. :p

lia said...

errrr berat aku 90kg.... tp aku x stress sbb mmg salah aku huhuhuwaaaa...

hacienda said...

diana..arghhh..same la diana..sy punye lg berat!! hadoi berat gile..tidakkkkkkkkkkkkkkkk..tggi diana berape?kite 155 cm jek..