Thursday, January 6, 2011

Beli internet @ Tesco ..isk..isk...

biggrin taraaaa ... finally baruler berpeluang nak tayang gmbr anak bujang dgn muka happy dia tue di pagi hari sebelum melangkah ke his school .... kalau kejutkan adam bangun tu ok .. x ler susah mana ... cuma dia selalu kata "mama still mlm la .. see outside still dark " .. al-maklum time subuh kami kejutkan dia bangun bersiap2 .. so still shock lagi ler rasanyer biggrin.. selalu tue dia bangun time dah siang terang .. hari2 time balik keje kami jadi cam investigator .. tanya kt sekolah teacher ajar apa ..belajar apa .. makan apa .. tp soalan dan permintaan adam petang semalam tue mmg mencabar betul .. ade ker adam beriya bising2 suruh kami bagi dia internet .. bila kita tanya dia balik dia jawab .... "mama .. adam nak internet ... mama pegi ler beli ... mama beli la ... ada kat Tesco" ... haduhhhhhhhhhhhh ....eek kaget dibuatnyer ... dah ler rumh kami ni memang takder internet ... semalaman pening dan jenuh nak menjawab permintaan adam nih rolleyes .. sudahnyer aku cakap " adam tunggu ler ... nanti bila kita balik rumah tok (MIL) .. ada internet " .. x lama lepas tu baru dia diam mrgreen haiiyoooooo ..isk...isk..isk eek

2 comments:

mar!ahaf!z said...

nak beli internet? ada benda dia berkenan tu.. hehe.. kene pasang ni diana..

zailamohamad said...

pening kepala dengan karenah budak2 zaman sekarang, anak zaila ni hari2 keje dia dok buka you tube tgk upin ngan ipin, sampaikan mama nak berblog pon susah!