Thursday, January 13, 2011

Misi Aidil ;-)

mrgreen much more chomel without his pacifier rite???? mrgreen

arrow Misi sudah dua hari dijalankan .... mmg terbaik punya mission nih ... masuk hari ni dah masuk hari yg ke-3 ... ha..ha... ha... kejam tak aku lol bukan apa gara2 pacifier ni .. boleh dikatakan 3-6 bulan sekali kena beli puting baru ... dek gara-gara digigit aidil eek... misi me'remove'kan pacifier aidil nih ... dlm 2 hari nie ... pkl 2am / 4 am .. sure dia nangis merengek2 even dengan mata terpejam dia tue gara-gara mencarik pacifier kesayangan dia tue cool... tapi aku buat dek jer ... bukan apa .. time adam dulu memang dari awal aku tak bagi pacifier .. sudahnya adam terjebak dengan habit menghisap jari dgn bantal kesayangan smp umur 2 tahun ... aminnnn ... berjaya jugak misi aku membuang habit adam time umur dia 2 tahun tue ... now tiba misi aidil la pulak ... korang doakan la misi aku nie berjaya yer mrgreen

9 comments:

eLYies said...

sian aidil..hehhehee

aqila dulu 1thn 6 bln baru lepas ngan puting..dia sendiri yang tak nak..aqil langsung tak guna puting

lia said...

kalau dia ala2 merenggek manja x de hal... kalu dia terus bangun x nak tidur, lmbt skit la ko nak 100% berjaya ek... apa2 pon, gud luck...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

elyies > bagusnyer aqil ;-)

lia > itu ler .. mudah2 berjaya .. tgk camner seminggu ni ;-)

~ana~ said...

moga berjaya dlm misi nih...heh3x...

shima said...

kena kuat semangat ni kan..sbb tu shima tak nak perkenal kan anak2 ngan puting ni sbb pk nnt susah nk buang...ehehe...

Madam Bling Bling said...

hehehe, my dotter tu saya sapukan aje asam jawa kat pacifier, tros tak nak...senang kerja.

salam perkenalan anyway!! care to share link with me? thx!!

Melati said...

semoga success dalam misi Aidil =)) heheee

mama_umar_maryam said...

ish, zt nipon tgh pikir camne nk stopkan maryam isap jari

Nana said...

tu dia
sgt telior ok
hehe aku ni klw wat kek coklat sendiri
mgm xpenah makan sebab dah muak
tp klw org lain wat kek
mmg aku makan