Tuesday, January 11, 2011

TQ Again Nuffnang ;-)

biggrin Alhamdulillah .. aminnn .. ada lagi jodoh dan rezeki dgn Nuffnang nih .. few members blogger ada yg langsung dah tak jalan earnings dorang ... kisah cashout kali nie bermula since dari thn lepas bulan November .. lama juga daku menanti rolleyes... disebabkan my address x berupdates di profile my nuffnang .. itu yg delay proses redeem cashout tue ... sudahnya Nov 2010 baru boleh cash out ... dari bulan November redeem ... tunggu punya tunggu ... cek x sampai2 almost sebulan .. few times jugak .. berbalas2 pantun menghtr email aduan pada team nuffnang .. aku memang puji helpdesk nuffanng nih ... sebab cepat betul dorg respond pada setiap aduan ku itu mrgreen.. akhirnya .. smp juga cek yg dinanti-nantikan itu ... syukur .. rezeki ... RM2++.++ .. Thanks again nuffnang wink .. tak lupa juga many thanks pada kawan2 blogger yg sudi klik iklan nuffnang pada my blog yg tak berapa glamer nih redface

9 comments:

eLYies said...

syoknyaaaaa..yies punya je masih sikit..hahahha

syariza09 said...

waaa...bestnya dh dpt cek..jeles ni

Afne said...

ni yg rasa cam nk cash out jugak hehe. diana, jemput join GA afne :)

shima said...

adeh..bila la shima nk dpt ni..

diana..actually shima duk puncak alam jugak tau..shima duk kat fasa 1 hehee

lia said...

aku nyer RM0.20 x gerak2 ha3....

-SharleenZawawi- said...

rezeki taun 2011... ;-))

mama_umar_maryam said...

waa,rezeki thn baru nih, jgn serik dgn nuff2 tau ;)

aZeeMaH said...

ok aaa kan...dapat gak tul tak? sila wat entry yg best2 lg ek..heheheh

nifalnin... said...

oho...

kamu dah dapat.. kami x dpt lg...