Tuesday, March 1, 2011

Bestday Hubby@Home ;-)

biggrin entry masa bestday hubby Ahad lepas arrow 27 February 2011 .. My dear Hubby officially turns 30's ... tak lama lagi bulan eight is my turn pulak mrgreen .. firstly ... Heppi Bestday My Dear ... kami x kemana-mana pun sebab tuan rumah dilanda sakit minggu itu .. tapi entah dari mana datang energy ku kuatkan semangat .. masak special sket utk hubby hari tue .. x special mana pun .. cuma Mee Kari Sempoi jer sebagai hidangan kami satu keluarga lol .. asalnya hubby request aku masak Laksa Pinang .. huk..huk...huk confused... tak daya sgt2 disebabkan kondisi diri ku di saat itu ... ganti dgn Mee Kari pun ok kan sayang mrgreen .. licin jugaks satu periuk tue disantap .. malam tue kami makan kt luar .. makan simple2 jer kt kedai tom yam area rumah .. to my dear hubby jgn ler plk kecik hati yer .. kalau kecik hati dgn sambutan yg sgt2 simple nih maaf dipinta dan dihulur cool.. kalau sayang nih gaji riban-riban tahap tokei besar boleh ler bagi hadiah grand2 bangat .. tp daku cuma org biasa .. hanya sambutan biasa dan sederhana ... nak prepare suprises pun tak sempat ... terimalah ucapan dan masakan tulus ikhlas tanda kasih dan sayang kami wink

8 comments:

~ana~ said...

xpe kak..biar bersederhana...janji celebrate..:)..

happy birhtday to ur husband kak..:)

bonda dadif aka akish said...

ade juge..tande ingat kan...

tak kessh..simple ka..grand ka...

=)

✿ etiey erywan ✿ said...

sederhana tapi pasti diingati tarikh keramat ini

nifalnin... said...

amboi... kemaen lg yer... meriah la jugak tu... at least ko ingat gak bufday hubby... heheheheh....

selamat hr tua yer... semoga panjang umur n murah rezeki korang anak beranak...

mama_umar_maryam said...

besenyer yg sambut secara private cmni dgn org2 tersayang lebih menaingful ;)

IDA said...

yg penting tanda ingatan tu ada..kan :-) happy belated birthday utk hubby diana ye :-)

Kancilbiru said...

ingatan tu yang penting..nanti besday diana suh hubby pulak masakkan..hihihi

zailamohamad said...

it's ok Di, janji ingatan kita pd dia selalu ada;)

Zaila pon xpernah belanja hubby makan besar sebab selalu pau dia je walaupon itu birthday dia..hehehehe