Thursday, March 17, 2011

Lipton Green Tea ;-)

biggrin since 2 weeks .. i'm addicted to this drinks ... dari aku dok addict to minuman 3in1 yg ramai member2 tak advise tue amik selalu tue kan ... aku telah bertukar ke Lipton Green Tea ... tak der la hari2 aku minum ... at least dlm seminggu 3 kali .. bukan apa .. ada terbaca kt magazine kata minum green tea ni elok utk nyah toksin dlm badan .. mula2 minum tue rasanyer x ler sedap compare to ice lemon tea .. Green tea nie rasa dia sket tawar dan pahit sket .. tp lama-lama aku dah biasa mrgreen siap aku influence my ofismates Kak Norli sama-sama terjebak to this drinks .. heh..heh..heh (sorri yer) lol .. minggu lepas kafe kt ofis aku seminggu takder stock air nih .. sebab fridge kat kafe tue rosak .. hu..hu..hu.. confused.. jenuh aku carik kat petrol station dan 7eleven ... agaknyer permintaan air nih agak kurang kot .. susah nak cari rolleyes jom kengkawan .. kita GO GREEEENNN wink

4 comments:

~ana~ said...

kak, kitapun kenkdg minum green tea nih..tp boh punya..beli kat CH hr tu...tp rs nya lipton lg best kot. saya prefer teh lipton dr boh. kat CH xde teh lipton.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > oo BOH ada yer ... BOH nie rasa teh dia pun pekat skit .. terigt time pegi CH dulu .. feel jer minum teh kt ladang teh ;-)

Kancilbiru said...

ha mmg bagus green tea ni..untuk detox tapi tula...tak sedapp!! huhuhuhu..

(nak yang sedap saja...:P)

qbar_arbi@yahoo.co.uk said...

Salamualykom Nurul,

Ingat kan saya sorang je addicted to this tea...but i prefer yang green tea tuh...

bulan ramadhan ni menjadi2 ke"gilaan"nya....

sanggup borong di econsave sebab botol besar disitu murah sahaja...

:)