Monday, March 21, 2011

Us@Hot Balloon Fiesta ;-)

biggrin yeayyyy .. berjaya juga plan kami ke Hot Balloon Fiesta ini ... kami pergi tgk sesi yg petang .. plan awal nak pegi yg sesi pagi ..tp dok la lepak2..mkn2.. kt my mom's house mrgreen.. cuaca petang tue dengan hujan gerimis dan agak mendung .. tetap tak menghalang org ramai dtg.. nasib baik hubby pandai cilok2 jalan kt Putrajaya .. dpt ler kami park kereta dekat public parking yg sgt2 dekat mrgreen ... kami tak dpt naik Hot Baloon Ride sebab Q yg beratur tersgtlah panjang .. tp berpeluang tengok depan mata masa hot balloon berlepas naik cool ... hubby siap dpt masuk kat area padang tmpt Hot Balloon nie berlepas sebab bwk SLR lol... cuma satu jer mcm tak puas sket ... masa kami pegi smlm tue x der pun Hot Baloon yg bentuk unik dipromo kt TV & paper mcm Darth vader, doraemon, cat, pumpkins semua tue rolleyes .. maybe masa hari 1st and 2nd jer kot dorg nie enterframe .. hurmmm rolleyes takpelah ..janji terlepas jugak hajat nak ke fiesta ini lol...layan jelah gmbr from my hp .. SLR hubby dah hangkut ke ofis dia .. lol

5 comments:

Nana said...

adeh sedih la
semalam pegi
tak tau plak
show dia ada time
pagi & ptg
last2 g sana
xdpt pon tgk balloon nih

mazzuana said...

diana, pattern balloon tu diorang naikkan lepas maghrib...session malam..kalau pagi ngan petang memang naikkan belon biasa tu je. I pun dapat tengok belon biasa and sempat tengok siorang inflated kan belon pattern tu je.

nifalnin... said...

alololo... cian kat ko di... last week ms gi opis dorg dok lpskan belon tu pepagi tau.. mcm2 ade... pokok ade.. doraemon ade... comel2 jer... aku jer takut nak tgk... hahahah... takut belon jatuh atas keter pun ade gak... wakakakkka... insyaALLAH, nxt yr ade la rezeki ko lg eh...

Afne said...

bestnya dpt pegi

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

huwaaaaaaaaaaa...last yr dah simpan hajat nk pg for this yr...tgk2 terlepas lagie ;(
sedeyyyyyyyyy