Wednesday, July 27, 2011

New Me ;-)

cool salam semua .. sabo... sabo .. susah nak capture gmbr terkini pagi tadi ... dah ler self-capture pulak tue .. tgn aku pun bukannya panjang bebenor nak memegang camera sendiri nih .. so dpt ler dua keping gmbr nih ... gmbr terkini yer ... aku amik gmbr muka & yg plg penting gmbr perut mrgreen...punyalah nak menunjukkan bezanya tang mana lol .. lagi satu extra marks .. baju aku pakai ni baju kurung moden jenis ada cutting ... berkurun siut tak pakai baju kurung moden .. sebab susah nak cover perut mrgreen.. tapi sekarang dah ler boleh pakai ... itu hasil usaha yg menampakkan hasil yer .. buat bagi semangat kat diri sendiri utk terus berjuang .. banyak yg perlu dikorbankan lol .. apa rahsianya .. sambung kat entry esok la pulak yer lol .. kawan2 yg lain silalah komen .. ada nmpk beza tak dengan gmbr old me ? .. komen2 positif dialu-alukan yer mrgreen


10 comments:

finizaini said...

kelas ko skang nokkk....transformasi...xper..terus kn..new look ini..jd kn baju bajan itu sbg motivasi..kipidap!!! hik hik hik

lia said...

aku komen scr jujur ek...

skng muka ko nmpk la berbentuk, gmbor n3 smlm bolat... so, skng nmpk lawaaaa la...

body, aku suka sbb nampk ada shape & xde perut...

aku amik semangat ko yer....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

fini > byk lagi nak kejar ke angka 6 dan ke angka 5 nih ... TQ bg semangat

lia > Tq komen yg jujur ... jom 2 sama2 usaha hingga jaya ... aku support ko gaks ;-)

Rahayu & Syahrulnizam said...

kelas ko besan.

btw, u pakai tak ur premium beautiful? kalu tak pakai rugi sangat. u pakai 8hours/day. masa exercise kat gym/joging/etc u MESTI pakai...

premium beautiful will helps u to maximize kan metabolisme u.. believe me ok!

btw, pun dalam proses nk kuruskan badan... nk turunkan 6kg dalam masa bulan puasa nanti... go go caiyokkkk!!!

Aini said...

Wow! Gorgeous, ok? Memang nampak sangat bezanya ;).

Aini pun tengah dalam proses nak mengurus ni.. peruts adalah gemuks... sedih!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ayu > pakai masa di gym lagi ler berpeluh sgt2 ... mmg pakai ... insyallah ..chaiyokkk!!!

Aini > jom aini .. sama2 ... bln puasa ni lagi cepat nak sihat dan turun berat ;-)

zailamohamad said...

jelesnyaaaaa

muka Di bersih r, so sweeeeeeettttt

gEe said...

congrats to u Diana!..mmg ada beza..gee this year, diet mmg ke laut ar..hahaha..da makin debab!*wink*..tp bila tgk Diana..cm semangat dtg blk..insyaallah akan cuba brdiet blk..all the best beb!superhot mama la pasni..whoot whoot

mama_umar_maryam said...

gud job diana!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zaia > TQ zaila ;-)

gee > gee slim la masa jumpa kt MATA Fair tu .. coz gee tinggi x nmpk sgt .. compare kita yg rendah nih .. usaha lagiii !!!

zetty > TQ ;-)