Tuesday, August 16, 2011

Deco Raya ofis ;-)

mrgreen taraaaa .... semalam petang sudah settle deco raya for my dept... oklah tue dah 15 hari puasa .. baru la boleh amik mood utk mengdeco .. dengan bantuan hero2 .. btw dalam bilik no. 2 nie ada 2 orang staf .. dua2 tue hero .. tapi sgt2 rajin untuk memberikan idea & kerjasama lol.. tak sampai 1 jam pun kami menghias ... jadi ler simple deco utk raya & mood hari kemerdekaan .. tambahan pula kami masih dlm mood sempena Minggu 5S bulan lepas .. alang-alang dah buat make-over kat our dept nih .. mood 5S tue manjang jer ada mrgreen .. camner yg lain dah settle dah deco raya kt ofis korang ???


5 comments:

lia said...

opis aku smlm deco utk kemerdekaan.... raya belum g ;p

~ana~ said...

kat ofis ni xde pun deco2 sbb semua x berminat..tp thn ni, company ada buat pertandingan deco ofis sempena raya...hadiah agak lumayan jugak..hu3x..

Kancilbiru said...

fuiyooo kitorang dok macam nila...tak de perasaan hehehe

AdanyaKauUntukku said...

akak lom deco lagik...
idea macam2 dah nieH..
carik padang rumput tak jompa2..huhuhu

abah khalisha said...

akak keje kt Library UiTM ka? Induk atau Puncak Perdana?
Cara Terbaru Pemakaian Shawl